Most meg mi van?!
Egy kérdést tettem fel ami szexuális témába illik. De torolték mert nem vagyok 18. Aztán áttettem az egyéb kérdések kategóriába ahonnan szintén torolték, ugyanis nem megfelelo a kategória. Akkor mégis hogyan tegyem ki a kérdést?! Csináljak 1 új email címet, regisztráljak mintha 18 éves lennék és csak aztán írhatom ki?
Megjegyezném hogy 16 évesen rengetek szexuális kérdése van egy fiúnak, nem értem mér van 18-as határ...
A Szexualitás kategória és az ebbe illő kérdések (bárhova is írod ki őket) 18 éven felülieknek szólnak. Mint a törlő üzenetben is szerepel, az oldal nem vállalja fel azt a felelősséget, hogy téged, mint kiskorút, egy ilyen komoly téma terén félretájékoztatnak az oldal felhasználói.
Szex-szel kapcsolatos kérdéseidnek keress inkább valami kamaszoknak szóló oldalt, ott tutira normális választ kapsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!