Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akik a toplista elején vannak,...

Akik a toplista elején vannak, válaszolgatnak is a kérdésekre vagy csak a pontozásokból élnek?

Figyelt kérdés
csak mert elég feltűnően nagy a számbeli különbség a válaszaik/kérdéseik és az értékelések között :D
2009. jún. 15. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Túl tárgyaltuk... píszendláv van (csak így fonetikusan) :)
2009. jún. 18. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a 2800 ...valahnyadik vagyok a listán és bevallom tök örültem mikor először láttam!Azért ennyi emberből!!!De nemrég vagyok csak itt fenn,és egész ritkán pontozok,úgyhogy nem is tudom már mit akartam írni.Na mindegy,a csalókat én se szeretem,de hiába a magyar nép élelmes!!!!
2009. júl. 18. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem is a válaszolókat kéne sorrendbe állítani,ők azok valamit dolgoznak is az ügy érdekében.Nem beszélve azokról akik elolvassák a 20-30 előző választ és kérdező kommenteket hogy hozzá tudjanak szólni!!!
2009. júl. 18. 01:14
 14/17 anonim ***** válasza:
97%

Kedves 06-16 13:37-os válaszoló!

Ezt írtad: "Nekem csak az igazságérzetemet sérti, sosem bírtam az ilyeneket... aki csalással akar előrejutni ( a semmiért)."

Írd már le légyszi, hogy mióta csalás az, ha valaki értékeli a válaszokat és úgy szerez pontot? Én eddig azt hittem, hogy ez az oldal arról szól, hogy aki akar kérdez, aki akar válaszol, aki akar pedig értékel! Ha annyira fáj, hogy nem Te vagy az első, akkor miért nem értékelsz többet?

Jelenleg első vagyok a toplistán, de eddig ebből csak hátrányom származott. Szinte minden másnap megjelenik egy kérdés, amiben azokat szapulják akiknek sok pontjuk van értékelésből, és a legtöbbször mindig van egy válaszadó, aki leírja, hogy anyamaci mekkora gáz, mert olyan sokat értékel!

Szerintem viszont az a gáz, hogy vannak emberek, akik a toplista nézegetésével és elemezgetésével élik ki a rejtett agressziójukat. A legjobb egyébként az volt, amikor kiderült, hogy vannak olyanok, akik még azt is nyomon követik, hogy egy nap hány pontot kapok :-) Hát ha ez nem szánalmas, akkor mégis mi az?

2009. júl. 18. 01:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
én a 300. hely körül vagyok a toplistán. mindennap feljövök, és egy csomó kérdésre válaszolok. na mindegy. ANYAMACI te hány éves vagy? ( ha megszabad kérdezni)
2009. júl. 18. 10:12
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
24 éves vagyok.
2009. júl. 18. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
De ez attól is függ, hogy ki mióta van itt, nem? Elég nehéz megelőzni egy olyan AKTÍV felhasználót, aki már jóval hamarabb regisztrált.
2009. júl. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!