Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akik a toplista elején vannak,...

Akik a toplista elején vannak, válaszolgatnak is a kérdésekre vagy csak a pontozásokból élnek?

Figyelt kérdés
csak mert elég feltűnően nagy a számbeli különbség a válaszaik/kérdéseik és az értékelések között :D
2009. jún. 15. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy mindenféle pontozásra is kapnak "pontot"? Úgy értem ha én egy választ pozitivra értékelek, pont annyi pontot kapok érte mintha negára értékelném?
2009. jún. 15. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A toplistában vannak ugye a következő oszlopok:

Pont kérdésért: ennyi darab kérdést tett fel az illető.

Pont válaszért: ennyi választ adott a mások által feltett kérdésekre.

Pont értékelésért: ennyiszer értékelte a válaszokat.

Összpontszám: az előző három összege.

Szerintem a Pont válaszért alapján készülő toplista lenne a legjobb, esetleg a Válasz százalék (ennyire tartják hasznosnak az illető által adott válaszokat).

2009. jún. 15. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az egészet nem értem.

Gondoltam hozzászólok, mert 17. vagyok a toplistán. (Na jó, az nem annyira az eleje).

Én alig írok ki kérdést, csak ha valóban tudni szeretnék valamit.

Értékelni nem igazán szoktam a válaszokat.

Viszont rengeteg választ írok, napi 40 kérdésre biztos válaszolok mindig.

2009. jún. 15. 22:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg az első helyezettet!Csak a pontozásaiból első.

Válaszolni nem sokat válaszol,utána vannak sokan,akiknek dupla anyi pontjuk van a válaszokért.

És igazságtalanság,hogy mások fáradoznak egy kérdésre a válaszadással,hátrébb vannak a toplistán,mint aki csak a kezecskéket nyomogatja a kérdéseknél a válaszokra,amiket valószínű el sem olvas.

2009. jún. 15. 23:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

23:39

teljesen egyetértek! Én kiteszem a lelkem, mert mindig normálisan válaszolok, segítek. Kutatok keresgélek itt a kérdezőknek.

Más meg csak felmegy egy "milyen színű az autód" kérdéshez, ahol (ha nem tévedt oda egy lepontozó) minden válasz hasznos, 100%ra értékelt és akkor elolvasás nélkül rányom ő is vagy 60 válaszra.

Bár én nem is szeretnék első lenni, bőven elég, nekem, hogy az első oldalon szerepelek, több nem is kell. Nekem sem szimpatikusak akik az első helyen állnak...

2009. jún. 16. 07:04
 6/17 A kérdező kommentje:

érdekes módon az elsők most hallgatnak, mint a sír :)

pedig tényleg kíváncsi vagyok :D

2009. jún. 16. 08:15
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

"Bár én nem is szeretnék első lenni, bőven elég, nekem, hogy az első oldalon szerepelek, több nem is kell. Nekem sem szimpatikusak akik az első helyen állnak..."

Miért jártok ide? Kérdezni, segíteni, vagy toplista helyezetért versengeni?

Ha az első kettő az igaz, akkor miért fáj nektek, ha más kattintgat? Legyen ebben az öröme!

2009. jún. 16. 08:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, nem kell letámadni! Újabban a lepontozás után most divatba jött, hogy valaki ír valakit és egyből nekiugranak... na hagyjuk.

Kérdezi és segíteni járok ide, tanácsokat adni, ha tudok.

A toplista nem érdekel, csak azért jó, hogy az első 1-2 oldalon vagyok, mert így talán jobban megbecsülnek az emberek. Úgy értem ha valakinek elmondom ki vagyok, akkor tisztelnek "hogy hú, ő ott van az elsők között". Ami igazából teljesen értelmetlen, mert semmit nem érek vele és minek... csak talán jobban megbíznak bennem az emberek ha pl. privátban levelezünk.

Igazad van, legyen ebben az öröme. Nekem csak az igazságérzetemet sérti, sosem bírtam az ilyeneket... aki csalással akar előrejutni ( a semmiért).

2009. jún. 16. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem letámadásnak szántam... bocs, ha annak hangzott :)

Értem az álláspontod, de feleslegeges (szerintem) ezen agyalni!

2009. jún. 17. 12:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is elnézést kérek, amikor elküldtem, már tudtam túlreagáltam. Nem is volt letámadás csak én vagyok idióta néha.

:))

2009. jún. 17. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!