Hol lehet kérelmezni kérdések törlését?
Vannak "örök klasszikus" kérdések, amelyeket most nem idéznék, és nem is utalnék rájuk. De időről időre előkerülnek, és mindannyiszor válaszolnak rájuk az idióta emberek. De ezek a kérdések már egy idő után nem csak hogy unalmassá, de rém idegesítővé is válnak.
Hol lehet kérelmezni, hogy ne is engedjék újra föltenni őket, vagy hasonló témákban újabb agybeteg kérdéseket?!
info@gyakorikerdesek.hu
de ez a kérdés is megvan már néhányszor:))
Tudom, hogy megvan, csak ki akartam adni magamból a dühömet... Eredetileg máshogy akartam fogalmazni, de azzal - azt hiszem - én is sérteném az oldal szabályzatát...
Egyébként még fogalmazom a kérdést, amit intézni akarok az üzemeltetőknek...
Hello! Én nem tudom a választ a kérdésedre.
Én is szeretném tudni, hogy hogyan lehet kitörölni kérdéseket mert meg van már rá a válasz meg van még sok hasonló... Szóval engem is érdekelne, hogy hogyan tudnám kitörölni a kérdéseimet. Nem akarom még ezt is kérdésbe fel tenni. És én csak a tiedet találtam.
Ne foglalkozz vele ami NEKED nem tetszik.
Van más aki válaszol rá neked nem muszáj, és ide járni sem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!