Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most kezdtem el dolgozni, és...

Most kezdtem el dolgozni, és nem értem a fizumat, az adójóváírást külön kérelmezni kell?

Figyelt kérdés

Most szeptemberben kezdtem el dolgozni, és a bruttó-nettó bérkalkulátor alapján kb. 12ezer forinttal többre számítottam, mint amit valójában kaptam. Megnéztem, ez az adójóváírás összege. Hogyhogy nem kaptam ilyet? Vagy azért külön kell szólnom?

Kérem segítsen az, aki ért hozzá!

2011. okt. 2. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
ha minden hónapban meg akarod kapni van rá lehetőség, le kell jelenteni az apehnál.
2011. okt. 2. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

A munkáltatódnál kérd, ki kell tölteni hozzá egy papírt, akkor jövő hónapban már úgy kapod.

Amit nem vettél igénybe (e havi), azt vissza tudod még jövőre igényelni.

2011. okt. 2. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az derült ki, hogy már kitöltöttem olyan papirt (csak nem tudtam, hogy az AZ), és még nem futott át a rendszeren. Állítólag jövő hónap... Remélem tényleg vissza lehet még a szeptemberit szerezni, mert ennyire rossz fizetésnél sajnos minden fillér számít :-(
2011. okt. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!