Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyik az a témakör itt a...

Melyik az a témakör itt a gyakorikon ami számotokra unalmas?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 17:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
jah és melyiket olvassátok a leggyakrabban?
2009. jún. 10. 17:30
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

szerelem/szex az unalmas mert annyi kicsi ringy-o ir oda h unalmas olvasni is

szamitastechnikat reszesitem elonyben mert rendbe raktam a gepemet sajat magam es leany letemre :)

2009. jún. 10. 17:33
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

azt hogy melyik unalmas azt nem mondhatom:

amilyen témák nem érdekelnek oda nem kattintot,és nem is mondhatom h unalmas mert másoknak az fontos is lehet!!

Amelyiket pedig a leggyakrabban nézek az az egyéb,szépség ápolás,szerelem,sport

2009. jún. 10. 17:35
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
nekem a sok Twilightos kérdés kezd unalmassá válni....jo, hogy érdeklődnek, de mindig ugyan azok a kérdések ismétlődnek!!
2009. jún. 10. 17:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szerelemüsex témakörben ezek a kérdések, hogy terhes lettem-e, elég nagy-e a farkam, meg a hasonló jellegű kérdések unalmasak. Nincs olyan nap, hogy egy ilyen kérédst ne tegyenek fel. Ezért meg se nézem azt a témakört mert kívülrl fújom.

Az állatok témakört olvasom, válaszolok és 2szer kérdeztem. :)

2009. jún. 10. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem azt mondom, hogy unalmas, hanem idegesítő, felháborító, vérlázító....szerelem/szex-en belül....egyszerűen sokszor akkora nagy baromságokat írnak, és sokszor annyira de annyira pofátlan, bunkó embrek írnak (főként ilyen 14éves vagyoook már nem vagyok szűűz de a pasimnak családja vaan, de ne szóójjá beee - típusú embereket legszívesebben felképelnék)...olyankor mindig jól kiidegelem magam és átnézek ide az egyéb kérdéseken belül a humorba :D

20/L

2009. jún. 10. 17:50
 7/15 anonim válasza:
100%
Lehet bennem van a hiba,de szerintem a humor alkategória.:P
2009. jún. 10. 17:53
 8/15 Avalanche ***** válasza:
100%
Nem sűrűn olvasom az Egészség, Utazás, Számítástechnika név alatt szereplő kérdéseket, viszont gyakran látogatom az Egyéb, Szórakozás (a Twilightos, Sims3-as kérdéseket ignorálom), Szerelem/Szex (ebből inkább a Párkapcsolatok részt) témákat.
2009. jún. 10. 18:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A humor alkategória számomra is unalmas. Továbbá az 'x évesen ekkora a mellem, elég nagy-e és a hozzáillő x évesen ekkora a farkam, elég nagy?' jellegű kérdések. Az egyéb, szépség, szerelem/szex kategóriákat szoktam mindig megnézni, a leírt sorrendben.
2009. jún. 10. 21:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészíteném még az 'mivel szőrtelenítsek' kérdésekkel.
2009. jún. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!