Melyik az a témakör itt a gyakorikon ami számotokra unalmas?
szerelem/szex az unalmas mert annyi kicsi ringy-o ir oda h unalmas olvasni is
szamitastechnikat reszesitem elonyben mert rendbe raktam a gepemet sajat magam es leany letemre :)
azt hogy melyik unalmas azt nem mondhatom:
amilyen témák nem érdekelnek oda nem kattintot,és nem is mondhatom h unalmas mert másoknak az fontos is lehet!!
Amelyiket pedig a leggyakrabban nézek az az egyéb,szépség ápolás,szerelem,sport
Szerintem a szerelemüsex témakörben ezek a kérdések, hogy terhes lettem-e, elég nagy-e a farkam, meg a hasonló jellegű kérdések unalmasak. Nincs olyan nap, hogy egy ilyen kérédst ne tegyenek fel. Ezért meg se nézem azt a témakört mert kívülrl fújom.
Az állatok témakört olvasom, válaszolok és 2szer kérdeztem. :)
én nem azt mondom, hogy unalmas, hanem idegesítő, felháborító, vérlázító....szerelem/szex-en belül....egyszerűen sokszor akkora nagy baromságokat írnak, és sokszor annyira de annyira pofátlan, bunkó embrek írnak (főként ilyen 14éves vagyoook már nem vagyok szűűz de a pasimnak családja vaan, de ne szóójjá beee - típusú embereket legszívesebben felképelnék)...olyankor mindig jól kiidegelem magam és átnézek ide az egyéb kérdéseken belül a humorba :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!