Miért megy napm mint nap lejjebb a százalékom?
Figyelt kérdés
Mert nem nézek ki jól? Kitettem egy képet, de nem válaszoltam semmire, mégis már 50% kötül vagyok, vagy ez hasraütés szerűen megy ez a százalék dolog?2012. márc. 8. 15:48
2/9 anonim válasza:
hát még én :(
Pedig mindig normális korrekt választ adok.
3/9 anonim válasza:
nézzetek meg engem. mindig jó válaszokat írok és....
4/9 anonim válasza:
a százalék ebben esetben sok mindent nem mond. Max annyit mutat meg, hogy széllel szemben pisálsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt az egészet, azt hittem lepontozták a külsőmet, ezért ment lejjebb a százalékom. A volt nick nevemmel minden kérdésre, a guglin kerestem választ és azt pötyögtem be, mégis 60%-körül lettem hamar. Csak azt a nickemet egy saját kép miatt betiltották.
2012. márc. 8. 15:52
6/9 A kérdező kommentje:
Ha jó válazt írok a netről, arra semmit sem kapok, ha olyat írok egy olyan kérdésre, hogy lehetek terhes?, hogy igen azt írtam, megeshet hogy terhes leszel. Ez meg nem tetszett vkinek és 85%-ról másnapra már 73% lett. Ki érti ezt?
2012. márc. 8. 15:54
7/9 anonim válasza:
Én meg mindig trollkodok, és mégis 70% felett vagyok. Ki érti az embereket... :)
8/9 anonim válasza:
szerintem azért mert lehet azt kéne írnunk amit a kérdezők akarnak hallani, lehet akkor mindenkinek 80-90 körüli lenne a %
9/9 A kérdező kommentje:
Hát de ha leírja, hogy megcsalta a pasiját ezzel azzal, akkor hogy írjam le neki, hogy jól tette? Leírom, hogy miért voltál ilyen gonosz a pasiddal, erre lepontoz. No comemnt.
2012. márc. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!