Ti is észrevettétek hgoy egyre kevesebben vannak Gyakori Kérdéseken?
Elgondolkodtam azon, épp ma, hogy nem kéne feljárni erre az oldalra. Tegnap több hozzászólásomat is törölte a moderátor, pedig nem írtam sértőt, vagy trágár dolgot.
Én is észrevettem, hogy főleg a fiatal korosztály szokott itt kérdezgetni, és épp ezért jártam fel eddig ide. Szeretek lelkileg padlón levőknek egy kis vigasztalást nyújtani, és nagyon szeretem a tizenéves korosztályú gyerekeket is.
De komolyan mondom, ha mégegyszer indokolatlanul kimoderálnak, hát én többet nem jövök.
Egyetértek az előttem szólókkal
Ha nem családi kapcsolatok, ezotéria, szerelem vagy humor kategóriában teszed fel a kérdésed, akkor nem kapsz rá választ, nem tudom miért.
Nem is az a baj, hogy a látogatók gyerekek, hanem hogy a moderátorok inkább foglalkoznak egy rossz kategóriás kérdéssel vagy egy "segítség" szóval a kérdés végén, mint a hülyékkel meg a "szilvásbuktát szeretem" típusú válaszokkal. De a válaszok ellenőrzéséhez talán nincs elég moderátor (nem tudom, hogy működik a rendszer, csak így tudom elképzelni)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!