Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti is észrevettétek hgoy...

Ti is észrevettétek hgoy egyre kevesebben vannak Gyakori Kérdéseken?

Figyelt kérdés
Néhány kérdésemre nem is válaszolt senki, amelyikre meg igen arra is csak 2-3 ember. Mostanság egyre kevesebbe válaszolnak a kérdésekre, régebben sokkal több volt.

2012. febr. 29. 12:00
1 2
 11/17 tetris ***** válasza:
100%

Elgondolkodtam azon, épp ma, hogy nem kéne feljárni erre az oldalra. Tegnap több hozzászólásomat is törölte a moderátor, pedig nem írtam sértőt, vagy trágár dolgot.

Én is észrevettem, hogy főleg a fiatal korosztály szokott itt kérdezgetni, és épp ezért jártam fel eddig ide. Szeretek lelkileg padlón levőknek egy kis vigasztalást nyújtani, és nagyon szeretem a tizenéves korosztályú gyerekeket is.

De komolyan mondom, ha mégegyszer indokolatlanul kimoderálnak, hát én többet nem jövök.

2012. febr. 29. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is észre vettem. PL a Szórakozás-Játékok témakörben nagyon durva pangás van.
2012. febr. 29. 19:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is elgondolkodtam rajta, hogy nem kéne ide feljárni, küldtek egy figyelmeztető üzenetet hgoy megsértettem valami szabályt az egyik kérdésemmel. Na mondom, megint letiltanak, a SEMMIÉRT.
2012. márc. 1. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Újabban én is sok olyat látok h csupa 0 meg 1 válaszos kérdések vannak sorban.
2012. márc. 11. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Áttér az oldal a bináris rendszerre. :D
2012. márc. 11. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a moderátori politika a ludas. Mindig a fejétől bűzlik a hal.
2012. márc. 11. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal

Ha nem családi kapcsolatok, ezotéria, szerelem vagy humor kategóriában teszed fel a kérdésed, akkor nem kapsz rá választ, nem tudom miért.

Nem is az a baj, hogy a látogatók gyerekek, hanem hogy a moderátorok inkább foglalkoznak egy rossz kategóriás kérdéssel vagy egy "segítség" szóval a kérdés végén, mint a hülyékkel meg a "szilvásbuktát szeretem" típusú válaszokkal. De a válaszok ellenőrzéséhez talán nincs elég moderátor (nem tudom, hogy működik a rendszer, csak így tudom elképzelni)

16/L

2012. márc. 31. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!