Ti is észrevettétek már hogy megfertőzték a fórumokat?
Azt veszem észre hogy mintha fizetett emberek lennének a
pl a fórumokban akik folyamatosan kiállnak azon érvek
mellet amiért megfizetik őket. Remélem azért érthetően
írtam le.
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 23:16
1/7 anonim válasza:
Lehet, de fizu nélkül is ragaszkodhatnak az emberek a véleményükhöz, nem? :)
2012. jan. 19. 23:21
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nem SOHA!!!! :) na jóvan talán...
De azért ennyi buta ember biztosan nincs valaki tuti pénzeli őket. Sok gyártó meg mindenféle hatalom rájött hogy amit az emberek a fórumokon olvasnak azt jobban elhiszik mint pl. a reklámokban. Mert azt hiszik hogy itt az emberek saját véleményüket tapasztalataikat írják le, olyan mint a graffitik. Azokról is kiderült - ha jól tudom nem itthon - hogy valamelyik párt megbízott pár fickót hogy firkája össze a falakat mindenféle utálom a másik pártot stb. szavakkal.
Különben én mielött akartam venni egy ilyen szaros fogyasztóövet utána néztem a neten fórumokban hogy mik a tapasztalatok. Azt mindenki mondta hogy nagy kamu az egész és máris eláltam a vásárlástól. Ha azt írták volna többen is hogy mennyire jó akkor tuti vettem volna.
2012. jan. 19. 23:29
3/7 anonim válasza:
szerintem ennek annyi lehet az oka hogy facebook óta egyre több a fiatal éretlen fejű okoskodó tini az interneten,akik néha elkalandoznak más weboldalakra is,azt se tudják miről beszélnek,de okoskodnak.
2012. jan. 19. 23:38
4/7 anonim válasza:
Hát, van abban valami, amti mondasz. Nekem mostanság az szúrt szemet, hogy kitalálták, hogy a női nemiszerv az csúnya, ezért át kell plasztikáztatni. :D De a politikai témákban is lehetnek ilyenek. Nem tudom... De az is lehet, hogy csak az elején kell az embereknek egy kis kezdő lökés, és utána már maguktól generálják a hülyeséget, és onnantól már ingyen van. :) És lehet, hogy én is részt veszek benne, tudtomon kívül, de azért remélem, nem így van. :D
2012. jan. 19. 23:49
5/7 anonim válasza:
Igaz, főleg a politikánál és az üzletnél.
2012. jan. 20. 14:59
6/7 A kérdező kommentje:
Ha már a fórumoknak sem lehet hinni akkor kinek?! :)
2012. jan. 20. 21:56
7/7 Rygel válasza:
Ha nem lehet hinni a fórumoknak, akkor higgy a személyes ismerőseidnek, a leghihetőbb fórumok ezekalapján az online játékokhoz kapcsolódó fórumok. Ami tanácsok ott voltak az adott játékkal kapcsolatban annak többsége hasznos volt. :D Hogy fizetett emberkék istenítenének egy terméket egy fórumban ijennel még nem találkoztam. Mindenröl lehet találni érveket ami szerint jó a termék, és ellenérveket is amiszerint nem jó a termék. Hogy melyiknek hiszel, neked kell eldöntened.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!