Nektek nem furák, néha indokolatlannak tűnőek a privát üzik?
Mondok egy egyszerű példát:
Kérdés: Milyen színű legyen a nappali fala? A lila és zöld között vacillálok.
Válaszom: Nekem a lila tetszik, szerintem olyan legyen.
Erre kapok egy privit a kérdezőtől, hogy igen, de neki ezért meg ezért a zöld jobban tetszik. :D
És én ezt nem tudom hova tenni, mert ezt igazán megírhatta volna a kérdéshez is, nem értem, miért kell ezért privit írni, de ha már privit írt, úgy érzem válaszolnom kell. De engem annyira hidegen hagy, hogy egy tök idegen ember milyen színűre festi a falát, elmondtam a kérdésnél, hogy nekem melyik tetszik jobban, akkor mégis mit fűzzek hozzá? :D
De ha nem válaszolok privikre, akkor meg bűntudatom van, hogy a kérdező vár a válaszomra, mert azt hiszi, annyira érdekel a problémája.
Persze vannak "kényesebb" témájú kérdések, ahol sokszor indokolt a priviben történő folytatás (pl. nem akar nyilvánosan konkrétumokat mondani), az más.
igazad van! nekem főleg a szerelem-szexnél jönnek a nyomulós üzenetek
ha van pl egy pikánsabb kérdés és én válaszolok, hogy mit szoktam a BARÁTOMMAL csinálni akkor jönnek a privátok, hogy "húúú nagyon jó, nincs kedved beszélgetni/ismerkedni? :)"
de nagyon sokszor
miért akarnék velük beszélgetni vagy akár ismerkedni mikor odaírtam hogy kapcsolatban vagyok
:|
de ilyen jellegűeket is kaptam már mint te
melyik telefon tetszik a kettő közül és ír nekem privátban hogy az egyes :S
én nem mindig válaszolok
22L
bocsi.
tudom h nem adok valaszt a kerdesedre meg minden de muszaj leirnom h en ezt az egeszet nagyon viccesnek talalom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tenyleg bocs:'DDDDDdd
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!