Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontoznak engem le?

Miért pontoznak engem le?

Figyelt kérdés

mielőtt azt mondjátok hogy biztos marhaságot írok előre mondom hogy nem!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

a 09:53-mas vagyok!

vannek más példák is de most csak ezt az egyet írom!

2009. jún. 3. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Lehettél volna udvariasabb is.
2009. jún. 3. 18:37
 2/11 A kérdező kommentje:
kösz a tippett... de az ak9i olyanokat írt hogy f.sz meg p.na az nem lehetett volna udvariasabb? amúgy is nem írtam olyan dolgot amitől igazán megsértőde az ember
2009. jún. 3. 18:38
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg igen nem vagyok egy angyal.. sosem szerettem udvarias lennii mármint ennél udvariasabb lenni... (családi okok de ez egy másik sztori)
2009. jún. 3. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Mert fiatal vagy. A felnőttek általában szentül meg vannak győződve róla, hogy aki fiatalabb, az már buta is. Ezt meg kell szokni... De én állítom, hogy ugyan csak 15 éves vagyok, mégis több mindent átéltem, mint mások esetleg 30 év alatt. Na, de most nem élettörténetet írok... :) (Persze nem MINDEN esetben, de egész biztosan van olyan!) Igazából a felnőttekkel az a baj, hogy vagy burokban nőttek fel, vagy nem emlékeznek, milyen is volt. Írják, hogy egy gyereknek nincs más dolga, mint tanulni, mert minden a s*egge alá van rakva... Igen, nekem is minden a seggem alá van rakva, mert kapok enni és van ruhám, csak épp olyan vagyok itthon, mint egy idegen, csak a bíróságra vagyok jó tanúnak. Na mindegy, szóval azért pontoztak le, mert fiatal vagy. De légy boldog (bár hülyeség a pontozás), én felpontoztalak, szerintem nem írtál hülyeséget. :)
2009. jún. 3. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

"előre köszönöm a lepontozást" beírással kiprovokálod a lepontozást. Van aki írta, hogy ilyeneknél mindig lepontoz.

A "nyafka csajok"-al pedig minősítesz, amivel akár megsérthetted akire írtad.

2009. jún. 3. 18:44
 6/11 A kérdező kommentje:

értem utolsó válaszoló!

nagyon köszönöm 15 éves válaszoló! és mondok valamit: igazad van!:D

2009. jún. 3. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

1 Pont ezt akartam írni, hogy szerintem is kiprovokálod.

2 az emberek (nem mindenki) idióták, engem is lepontoznak akkor is, ha kivételesen hasznosat írok.

3 ahhoz képest, hogy 12 éves vagy szerintem igazán értelmes vagy, sokan 16 évesen nincsenek ilyen szinten, vagy később sem.

A másik lány, aki 15 éves ha jól emlékszem, szerintem ő is nagyon okos a korához képest is :)

2009. jún. 4. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Ja és egyetértek azzal is, hogy sokszor azért lepontoznak mert még fiatal vagy és szerintük tudatlan is.
2009. jún. 4. 13:33
 9/11 anonim válasza:
83%

Én szerintem nem azért pontoztak le, mert fiatal vagy, mert ha nem írod oda hány éves vagy akkor is ezt teszik, mer ki provokáltad. Én 28 éves vagyok és nagyon sokat szoktam válaszolni a babás kérdésekre. Viszont, azt vettem észre, hiába írok jót, de valaki nem ért velem eggyet rögtön mit csinál? Hát lepontoz.:( Pedig lehet, hogy 1000 szer hasznosabb volt a tanácsom, mint az Övé.

Láthatod hány % om van.Itt egy példa 21:21-es vagyok

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nah hát ennyit erről.

2009. jún. 4. 14:20
 10/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm nektek hogy okosnak tartotok a koromhoz képest! és igen lehet hogy a sok "okos" ember azt hiszi hogy a kicsik tapasztalatlanok és hülyék de ez nem minden esetben így van! sajnos ilyen ma az emberek felfogása... és ezen nem lehet segíteni!
2009. jún. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!