Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van olyan érzésem hogy...

Miért van olyan érzésem hogy lesnek engem itten a moderátorok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt mindenkit lesnek a moderátorok :-) az a dolguk.
2011. aug. 24. 10:13
 2/12 A kérdező kommentje:
de rám külön kirendeltek legalább 10-et.
2011. aug. 24. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért érzed így? mindig törlik a kommentedet? Ne írj csúnyákat b@szod :-)
2011. aug. 24. 10:18
 4/12 A kérdező kommentje:
kb 5-ször fennakadtam trágárságszűrön és 2 kérdésemet törölték.
2011. aug. 24. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ..nekem is törölték már a bejegyzésemet ;)
2011. aug. 24. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem mindig a ti hibátokból. Ha valaki csúnyát ír és te reagálsz rá, törlik a káromkodót, de a hozzászólást is, akkor is ha az utóbbiban nincs semmi rossz, mert utólag ha valaki olvassa, nem érti, hogy mire válaszoltál, ha azt is bent hagyják.
2011. aug. 24. 10:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs humorérzékük :-)
2011. aug. 24. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Most nézem, a kézihabverős témában az összes hozzászólást törölték és áttették megfelelő kategóriába.
2011. aug. 24. 10:57
 9/12 hangszoros válasza:

Ne légy pánikba. Egy pofát töröltek mert tett egy kritikai megjegyzést a Bajnai M.E-re az Indexen egy TV müsorral kapcsolatban. Akik a pofa után érdeklődtek azokat is törölték, hangnélkűl. Összefogtak, perlik az Indexet, de tárgyalás folyton elodázva, már vagy két éve.Mit nyavalyogsz egy beírás eltűnéséért.

Az én hsz-eimet is rendszeresen törlik a HE-en. Kizárólag szakmaik ! Meguntam, és inkább csináltam weblapot, 30000 feleti látogatom van, pedig hosszú hónapok óta nem foglalkozom vele a honlap üzemeltető miatt. Semmilyen választ nem adott a honlap üzemeltetésével kapcsolatban, a többszöri mailemre és az ingyenesnek mondott paypalos befizetést kér. A franc se tud megfelelni a Paypalnak. Na erre blokkolták az írásom. Nemhogy Ők fizetnének a 30akárhányezer odagerjesztett látogatómnak

2011. aug. 25. 08:42
 10/12 anonim ***** válasza:

az épp' ügyeletes modi(is) kénytelen figyelni, mert olyan barom kérdéseket tesznek fel, hogy ezekután minden megtörténhet...résen kell lennie..egyszerűen hihetetlen, hogy épelméjű emberek kérdeznek olyanokat, mint amiket olvasni lehet...na, akkor milyen lehet a válasz?

a modi csak a munkáját végzi, bárki is az...

2011. aug. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!