Miért van olyan érzésem hogy lesnek engem itten a moderátorok?
Ne légy pánikba. Egy pofát töröltek mert tett egy kritikai megjegyzést a Bajnai M.E-re az Indexen egy TV müsorral kapcsolatban. Akik a pofa után érdeklődtek azokat is törölték, hangnélkűl. Összefogtak, perlik az Indexet, de tárgyalás folyton elodázva, már vagy két éve.Mit nyavalyogsz egy beírás eltűnéséért.
Az én hsz-eimet is rendszeresen törlik a HE-en. Kizárólag szakmaik ! Meguntam, és inkább csináltam weblapot, 30000 feleti látogatom van, pedig hosszú hónapok óta nem foglalkozom vele a honlap üzemeltető miatt. Semmilyen választ nem adott a honlap üzemeltetésével kapcsolatban, a többszöri mailemre és az ingyenesnek mondott paypalos befizetést kér. A franc se tud megfelelni a Paypalnak. Na erre blokkolták az írásom. Nemhogy Ők fizetnének a 30akárhányezer odagerjesztett látogatómnak
az épp' ügyeletes modi(is) kénytelen figyelni, mert olyan barom kérdéseket tesznek fel, hogy ezekután minden megtörténhet...résen kell lennie..egyszerűen hihetetlen, hogy épelméjű emberek kérdeznek olyanokat, mint amiket olvasni lehet...na, akkor milyen lehet a válasz?
a modi csak a munkáját végzi, bárki is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!