Miért nem írnak a kérdezők visszajelzést?
Figyelt kérdés
Jön egy kérdés, megválaszolom..., nem kellene legalább egy köszönömöt írni? Legalább az olyan kérdéseknél, ahol csak egy válasz van rá. Mondjuk hol találom a valamit, vagy ki csinálta ezt vagy azt, lehet-e kapni stb.2008. ápr. 5. 17:49
1/9 anonim válasza:
Nem kötelező.
Ha hasznos az információ, hidd el, gondolatban megköszönték.
2/9 anonim válasza:
Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.
3/9 anonim válasza:
Én például nem is tudtam, hogy a kérdező is írhat választ. Csak pár kérdésnél láttam, hogy visszaírt a kérdező onnan tudom. Szerintem nem bunkóságból csinálják. Különben ha így gondolod miért segítesz másnak?
4/9 anonim válasza:
Nah és ha a válasz éppen nem olyan hasznos?... Akkor megnyomod, h nem hasznos? :S Az meg kicsit bunkóság, ha már vette a fáradtságot és válaszolt, ugyebár...
5/9 anonim válasza:
én a kérdéseim után mindig szoktam írni kommentet... van, h többet is, ez a minimum, sztem... dehát embere válogatja... te is feltetted ezt a kérdést és még nincs visszajelzés:))))
6/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Nekem is szemet szúrt!
7/9 A kérdező kommentje:
te most kötekedsz?
szerintem az én véleményem világos látszik a kérdésből. eddig nem volt olyan momentum, ami indokolta volna a visszaírást. Nem is segítséget kértem.
2008. ápr. 8. 07:53
8/9 anonim válasza:
nem kötekszik itt veled senki.csak olyan dolgon akadtál ki amiről a kérdésed szól.kérdeztél,válaszoltak,és te se köszönted meg...nem??
egyébként nekem mindegy hogy megköszönik-e.mindenki biztosan magában megköszöni.én azért válaszolok,mert segíteni akarok,vagy érdekel a téma.és nem várok köszönetet,csak remélem,hogy tudtam segíteni.neked is szivesen írtam.és nem várom hogy megköszönd,hisz ez egy ilyen oldal...
9/9 anonim válasza:
Én nem szoktam "köszönöm" kommenteket írogatni és feleslegesnek is tartom. De a kis zöld kezet mindig megnyomom, ha hasznos válasz érkezik a kérdésemre. És ezt én is elvárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!