Miért van az hogy alig válaszolnak a kérdéseimre vagy egyáltalán nem?
Nem tudom ki hogy van vele,de én úgy vettem észre(és magamon is),hogy arra válaszolok ami érdekel..Márcsak azértis mert hiába tudom a választ egy kérdésre ami nem érdekel különösebben,ha már írtak előttem 5választ,nincs kedvem elolvasni őket,mivel nem érdekel,de nem akarom leírni mégegyszer amit már valaki leírt előttem.Ezért inkább nem válaszolok.
Aztán vannak ezek a személyes kérdések(mi a kedvenc színed?mi a keresztneved?mi a házszámod stb)amihez nem kell elolvasni az előtted írók válaszait(csakha érdekel),mer az se baj,ha ugyanazt leírod amit már előtted leírtak,illetve 1-2szavas válaszokkal megtudod válaszolni a kérdést.Ezekre ezért érkezik ennyisok válasz..
Aztán vannak olyan kérdések a szex témakörbe,amit minden 2.nap feltesznek a max 12évesek..(nem védekeztünk a barátommal mit tegyek?lehetek terhes? stb)ezek a kérdések már nem sok embert mozgatnak,ezekre ezért érkezik kevés válasz..
Vannak ugye olyanok,amit egy válasszal meg lehet válaszolni(pl mi történt a héten a bk-ba..)ha vki leírja,nyilván nem írja le mégvalaki ugyanezt.
Aztán vannak a szinpla h*lye kérdések,amin max röhögünk..
szerintem ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!