Miért nem lehet normális válaszokat kapni?
Figyelt kérdés
A tudomány rovatba irkálnak az ezoterikus beállítottságúak, hogy akkor most jön-e a kisbolygó, lesz-e világvége, stb.
Az ezotéria rovatba irkálnak a tudományos beállítottságúak, hogy milyen hülyék, akik oda írnak, mikor ők sem jobbak az ilyesféle provokatív és sértő válaszokkal.
2011. dec. 24. 13:09
1/5 anonim válasza:
Mert ez egy nyílt oldal, ahova mindenféle emberek összefutnak. Neked kell kiszűrni, hogy melyik válasz hasznos és melyik nem.
Pl. sokszor nagyon készségesen, elsőként válaszolnak a fordítós kérdésekre azok, akiknek az angoltudása nem ér tovább a google fordítójánál. Nagyon kedves, de nem sokra megy vele a kérdező. Ilyen esetekre van az a gomb, hogy a válasz nem hasznos.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tapasztaltam én is, mikor segítettem fordigatni. Csak én nem a nem hasznos válaszokról beszélek elsősorban, hanem a provokatív, sértő, lenéző, oda nem illő válaszokról. Engem ezek irritálnak a legjobban.
2011. dec. 24. 15:01
3/5 anonim válasza:
Van akiknek ez a szórakozás. Ugyanaz amit "trollkodás" néven is ismersz biztosan, jönnek, beszólnak valamit és utána vigyorognak, mert sikerült a másikat felhúzni. Őket célszerű egyszerűen ignorálni, ha nincs kivel szópárbajozni akkor továbbállnak.
4/5 anonim válasza:
azért nemlehet mert vannak olyanok mint én :DD
Üi:Bikicsunáály nektek:D
Üdv: DebilJeti.
5/5 neon2 válasza:
Biztos nem egyértelmű a kérdés.....Magyarán: Hül.e kérdés hül.e válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!