Miért nem lehet az "Üzeneteid"-ben a moderátoroknak is üzenni?
info@gyakorikerdesek.hu
Ugyanúgy kapsz választ, csak e-mailben.
Gondolj bele, így is annyi szart kell kigyomlálniuk a kérdések között, ha most mindenki névtelenül írogathatna nekik, és ők meg válaszolgatnának, az az oldal rovására menne.
1: Nem mindig válaszolnak e-mailben.
2: Minek nyitogassam mindig külön az e-mailemet, amikor a gyakorin be vagyok jelentkezve.
3: "ha most mindenki névtelenül írogathatna nekik": ha a gyakoriról írsz és nem az e-mail címedről, akkor is látja, hogy ki írt.
4: "és ők meg válaszolgatnának, az az oldal rovására menne."
Miért menne az oldal rovására?
Más úgysem láthatná a nekik küldött, vagy tőlük kapott üzeneteket; az e-mailes válaszadás meg ugyanannyi idejüket veszi el (ha nem még többet), mintha a gyakorin keresztül válaszolnának.
Több moderátor van. Az aktuális moderátort e-mailben érheted el, így gyorsabban kapsz választ/orvoslást a kérdésedre.
Ha az oldalon írnál valamelyiküknek privit, de ő épp nincs műszakban, akkor lehet napokat is várnod kell a válaszra.
Ezért javasoljuk az e-mail cím használatát.
Ha fontos a mondandód, akkor van időd megnyitni a leveleződet, és úgy fogalmazni egy levelet, ha meg nem annyira fontos, akkor talán nem is baj, ha nem írsz.
"Több moderátor van."
Gondoltam, hogy nem egyetlen ember végzi napi 24 órában.
"Az aktuális moderátort e-mailben érheted el, így gyorsabban kapsz választ/orvoslást a kérdésedre.
Ha az oldalon írnál valamelyiküknek privit, de ő épp nincs műszakban, akkor lehet napokat is várnod kell a válaszra."
Nem privit akarok írni valamelyiküknek (nem ragaszkodok hozzá hogy egy bizonyos moderátor válaszoljon; nem is tudom, hogy éppen ki dolgozik, ki nem), hanem az Üzeneteid menüponton keresztül üzenetet. Amit ugyanúgy elolvashat bármelyik moderátor, mintha e-mailt küldene valaki. Csupán technikai részlet kérdés a megoldása (nem hiszem, hogy egy programozónak ez különösebben nehéz feladat lenne)
Nem válaszolnak mindig. Sem gyorsan, sem lassan; van úgy, hogy sehogysem.
"Ha fontos a mondandód, akkor van időd megnyitni a leveleződet, és úgy fogalmazni egy levelet, ha meg nem annyira fontos, akkor talán nem is baj, ha nem írsz."
Akár moderátorként írogatsz ide, akár egyszerű látogatóként, hagy döntsem el én, hogy írok-e ide, vagy sem; mi a fontos nekem és mi nem.
A választ pedig gyorsabban megkapnám, ha az "Üzeneteid"-ben megjelenne (pirossal kiemelve), minthogy folyton nyitogassam az e-mail fiókomat, hogy válaszoltak-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!