Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Igaz ez? Gyilkos a gyakorikerd...

Igaz ez? Gyilkos a gyakorikerdesek.hu-n?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy már bukott le itt egy gyilkos, mert feltett egy gyanús kérdést a hullák bomlási idejéről. Tud erről valaki valamit?

Milyen esetben lehet ezen az oldalon nyomozást indítani valaki ellen? Ha gyanút ébresztő egy kérdés, akkor felkereshetik az adott személyt??? De hogyan? Csak az e-mail címét tudják(és lehet hogy a hétköznapokban nem is azt használja), akkor milyen úton indulnak el???

Egy érdeklödő lány

2009. máj. 9. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik ez az oldal amit mondtatok, nekem sikerült. Még azt is tudta, melyik szolgáltatónál kapcsolódom a nethez és mivel.:O
2009. máj. 10. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
[link] ez jobb
2009. máj. 10. 15:10
 13/18 anonim válasza:
100%
Nekem berakott egy googlemap-es térképet, és azon azt mutatta, hogy Isaszegen vagyok! Pedig nem! :-P
2009. máj. 10. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

IP-cím lekérdező.. xD

Jo tudni h miskolcon lakok.:D

2009. máj. 11. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mobil netem van, és minden feljelentkezésnél új IP címet ad, így IP alapján nem kereshető vissza, hogy hol vagyok.
2009. máj. 14. 15:45
 16/18 anonim válasza:
95%
Tévedsz. Így is visszakereshető vagy :).
2009. máj. 25. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt nem hiszem.

Ha ez így van, akkor nagyon hülye gyilkos lehetett!

Úgy indulnak el, hogy küldenek egy levelet a gyakorikerdesek.hu-nak hogy rendőri felszólításra írják le az IP címét ennek a kérdezőnek.

Ezt ők szó nélkül megteszik, ekkor ebből megtudják, hogy ki a szolgáltatód. Ő kiadja, hogy melyik előfizető kapta ezt az IP-t ekkor és ekkor.

Utána mennek hozzád, és aznap este már nem otthon alszol!

2009. szept. 15. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
200km-re lakok BP-től, és azt írja, hogy BP-n lakok :D
2011. febr. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!