Támogatod, hogy a gyakori kérdéseknek legyen mobilos verziója?
Figyelt kérdés
Ha támogatod, írj igent. Talán a készítők figyelembe veszik azt amit szeretnénk. Ha nem támogatod, a könnyebb áttekinthetőség miatt kérlek ne válaszolj. Köszönöm!2011. okt. 30. 21:21
12/24 anonim válasza:
ÉN IS TÁMOGATOM!:) Én állandóan csak a telefonomon netezek (most is) és örülnék egy mobilos verziónak! Vagy netalántán egy érintőképernyős verziónak, mintahogy a facebooknak is van érintőképernyős verziója ( [link]
13/24 anonim válasza:
Opera minivel rendszeresen nézem a nokiámon. Mit akartok még mobilos verzióban?
16/24 anonim válasza:
IGEN! most is telefonról írok de jó lenne mert úgy egyszerűbb lenne kezelni! Mobilos változat pls!!!!!!!!!!
17/24 anonim válasza:
igen:) a barátom szerint hülyeség =D
18/24 anonim válasza:
Nekem ezt írta az egyik modi:
"Szerintem nem érted. egy mobilos fejlesztés nem 5 forintos tétel, sőt még az 500ezres. A gyakorikérdések.hu struktúrája pedig mobilról is teljesen átlátható.
Tehát a válasz, nem. Egyenlőre biztos nem lesz.
moderátor"
Úgyhogy ezt a mobilos verziót várhatjátok...
19/24 anonim válasza:
nincs is mobilom, szóval nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!