Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Az itt gyk-n, található...

Otpliga52 kérdése:

Az itt gyk-n, található legbutább kérdéseket felrakják napisza. A, nemzavar ez titeket?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 11:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

ha egy csajnak nemtetszik hogy veri valaki nekik abrét,kilépnek,mértérzik úgy,hogy nekik kell bohócot csinálni belőlük?mindenhol aztlátom hogy a botverőket fikázzák,jó van pár selejt télleg,de némejiket télleg ugyszívassák meg hogy nemis volt eszébe kirakni,vagy van a

neten egy olyan videó hogy kb 3 férfiú beöltözik nőnek,meltartó,paróka,elkezdi nekik verni egy ratyis,mire ők ledobják az álruhát,és röhögnek,kérdem én,kia b..i,aki nőnek öltözik,vagy aki azthiszi hogy nőre veri?

2011. okt. 29. 12:22
 22/27 anonim válasza:
Engem speciel nagyon is zavar, mert szerintem ezzel az oldal népszerűségét is rombolják, mivel az oldal célja nem az hogy mindenféle idióta emberek tegyék fel az idióta kérdéseiket, és akkor röhögjenek egy jót a válaszokon, hanem hogy valódi problémákban segítség egymást az emberek(amit máshol nem mernek megkérdezni).
2011. okt. 29. 12:40
 23/27 Beviz Elek ***** válasza:

Igen, az oldal célja valóban az, amit az utolsó leírt, de ettől függetlenül néha jól esik egy kis humor. Én most is itt ülök a melóban és néha hülyének néznek amiért itt röhögök magamban.

A matyizósokat meg nem akarom megint elmagyarázni. Látszik, hogy még te is kicsi vagy, majd talán megérted. A lényeg, hogy ha az ember értelmes, akkor NEM fogja a f.szát a camba mutogatni!!! Aki hagyja magát átverni, az MEGÉRDEMLI, hogy kikerüljön oda.

Erre mondják azt, hogy aki hulye, halljon meg!

2011. okt. 29. 13:08
 24/27 A kérdező kommentje:
akkorte haljmeg,ja és ne viháncolj hanem melózz,te paraszt
2011. okt. 29. 13:51
 25/27 KBéé válasza:
Idióta kérdésre idióta választ kapsz...
2011. okt. 29. 14:12
 26/27 cathilina ***** válasza:
A tegnapelőtti 11:30-asra válaszként, én ha hülyeséget kérdezek, nem azért teszem, hogy felkerüljek a napiszarra, hanem hogy felmérjem, hányan veszik a lapot, és hányan hiszik el, hogy ilyen ostoba ember tényleg létezhet. Az arány mostanában az utóbbi felé tolódott el.
2011. okt. 31. 21:48
 27/27 anonim ***** válasza:

Virus alert!!!!

Please follow the link to continue

[link]

2011. nov. 4. 04:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!