Az itt gyk-n, található legbutább kérdéseket felrakják napisza. A, nemzavar ez titeket?
egyébként,szerintem akérdésemmel semmi gond,nembiztos
hogy mindenki akarja látni akérdését anpiszaron,csak
sokan nemtudják.
Nem értem a probléma lényegét. Én is trollkodok néha a válaszban, de csak akkor, ha a kérdező hulyeséget kérdez. A napiszar egy nagyon jó oldal, ami megmutatja, hogy milyenek a mai emberek. Persze, van oda nem illő is (napisuna), amit a látogatottság miatt tesznek fel (ami egy nagyon jó ötlet tőlük). Azért ha jobban megnézed az estek nagy részében viszont tényleg van ok a felkerülésre. Szerintem nem fb-ra illő kép amikor éppen kinyomom a reggelimet. Azt sem szeretném ha egyszer feldobom a talpam, valami kis gyökerek pózoljanak a sírom mellett. Ami még rosszabb, mikor az etnikum kirakja fészre, hogy a melója a lopás. Persze egy merci mellett rajoskodik... Ha egyszer felkerülök én is, nem fogok sírni, mert tuti lesz oka. Mondjuk nincs olyan képem kint, amikor sunázom az asszonyt. A csecsét sem takarom el a kezemmel...
A napiszar legalább felnyitná az emberek szemét, de úgy látom ezellen is lázadni kell!
Az utolsóval teljesen egyetértek! Napiszar rulez! :D
Amúgy meg nem zavar, mert én nem kérdezek akkora hülyeséget, amit ki lehetne rakni. Fuckyeah-re került már ki 1-2 hülye kérdésre adott hülye válaszom :)
nemértek eggyet,voltolyan fickó hogy rávette anőjét
hogy verjen át egy gyereket,szal..meltartóba legyen acamba,
így a gyerek elhitte hogy téleg szexkamozni akar acsaj,levetkőzött,majd rátért adologra,ekkor előugrott valahonnan acsaj csávója,napiszaros pólóba csukjával afején,mer ő ugye nemválalta apofáját,és ketten röhögtek agyereken.Akkor okosak?meg én azért nemfogok facverést nézni hogy felvehessem,de azok biztos melegek.
álítólag azvolt atervük hogy megváltoztasák a gyíkrázókat,de
ettől nemváltoznakmeg,csak még nyomorékkabbak lesznek.
Mint leírtam, normális vagyok, nem rakok fel bármit a netre. Így nem is tudnának rávenni egy camos matyira.
Persze, szemétség volt így átverni a srácokat. De szerinted normális dolog, hogy egy szinte vadidegennek kicsapja a brokit? Az a beteg aki belemegy, nem az aki átveri. Ha valaki ekkora nyomorék, akkor megérdemli. Ha én is megtenném, megérdemelném. Ilyen egyszerű!
1.én nemteném meg senkivel,több okból is,pl.ahoz hogy felvedd nézned kell
2.Ha valakivek van barátnője,nincs jobb dolguk mint felmenni anapiszarra és szivatni apancserokat?ezért kell mindenkinek barátnő?
de egyébként meg érthető hogy ilyen bal...ok aférfiak,
inkább szégyeniti magát sok pali a netenmint a valóságba.
Szerinted acsajok mértnem mutogassák magukat?mert nemszorulnak rá,jóvannak webcammodellek,de azok pénzért csinálják.
a másik meg az hogy ha lássátok itt valakin hogy trollkodik,
nem válaszoltok neki,ennyi.Vagy lefikázzátok.Vagy cseten
leis lehet tiltani a birkákat,de nem ezeket az embereket
az vezérli,hogy kiba..nak a másikkal.Akkorvan meg az örömük.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!