Miért csak azok kapnak több pontot, akik úgy válaszolnak, ahogy a kérdező elvárja?
Figyelt kérdés
Több kérdésnél láttam olyat, hogy azok akik másvéleményen vannak, mint a kérdező; azok kevesebb pontot kapnak, mint azok akik a kérdezővel eggyet értenek.2009. máj. 4. 14:05
1/4 anonim válasza:
Mert minden ember azt akarja hinni magáról,hogy ő tud a legjobban mindent és aki mást állít azt hülyének titulálja pedig lehet hogy néha másra is kéne hallgatni.Én is jártam már így és ez nagyon felháborító.
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem is eleg erdekes, en soha sem pontozok le senkit sem , hisz velemenyeket kerdezek , nem bologatasokat varok . De azt hiszem az elso valaszolonak ebben igaza van ,talan tul butak ,hogy felfogjak . Vagy nem is akarnak ellentmondast es ezert teszik. Viszont olyannal is talalkoztam mar , hogy meg mielott en beleptem volna mar valakik vegigpontoztak egymast es teljesen levoltak szavazva , pedig nekem hasznos volt az o valaszuk. Tehat itt az oldalon is vannak "rendes" emberek es szeretik lehuzni a masikat. A tobbiek meg nem is ertekelik a valaszodat , ez a masik "kedvenc". Meg egy koszonomre sem futja nekik ...
3/4 werte válasza:
NAgyon jó a kérdés. Ez kb olyan mintha megerősítést várna a kérdező a pozitív válasz reményében, akik ellenzik "bünteti". Az én %is ezért annyi amennyi. Nem hülye hozzászólásaim vannak. Hanem tapasztalataim és életszemléletemnek köszönhetők.
A vélemény olyan kb mint a s*gglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra;)
4/4 Avalanche válasza:
Az én kérdéseimnél általában a vagy jót vagy semmit alapon értékelek. Meg ha valakinek más a véleménye, akkor sincs vége a világnak, legfeljebb különböznek a nézeteink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!