Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A netes „életedben”...

A netes „életedben” mennyire fontos szerepet tölt be a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés
Mennyit vagy fennt itt? Várod a válaszokat, folyamatosan vissza-vissza térve a kérdésedhez? Szivesen segítesz, vagy inkább trollkodsz? Szeretsz itt csak úgy olvasgatni? Egytől 10ig mennyire értékelnéd az oldalt?
2011. okt. 24. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van, hogy naponta feljövök, de van, hogy hetek maradnak ki és csak akkor, ha mailben értesítést kapok, hogy választ kaptam valami korábbi kérdésre.

Okok a feljövetelre:

-Van egy kérdésem, de akár csak önigazolás miatt szeretem néha kikérni a független, a személyes érintettség nélküli objektív külső véleményt. Akár azért, mert biztos vagyok magamban, de akár azért, mert nem és érdekel, hogy más emberekben milyen érzetet ébreszt a dolog.

-De van, hogy egyszerűen olyan infót keresek, vagy személyes tapasztalatokat másoktól, ami így egyértelműen a google által nem kereshető.

-Ha látok olyan kérdést, amihez én tudok hozzájárulni a külső szemlélői objektivitással, akkor szívesen írok választ.

Engem mindig a pozitív szemlélet vezet, az én szememben a "trollkodás" vagy "oltogatás" nem jelent egyebet, mint hogy az illető saját magát nem szereti, magával nincs rendben, (szeretet)energia hiányos és ezzel, mint egyfajta energiavámpír próbál energiához jutni másoktól. Szerencsém van abban, hogy én ezt már régesrégen megtanultam kezelni, én sem vagyok tökéletes, de ha netán szerethiányosnak érzem magam, akkor sincs bennem késztetés, hogy egy anonim fórumon, pótcselekvő kompenzációképpen próbáljam ebbéli dolgaimat kiélni.

Csak az megy neki a másik embernek, aki saját magával nincs rendben.

Némi humoros, lájtos "cukkolás" vagy hülyéskedés persze belefér nekem is, ha nagyon olyan a kérdés, hogy elmegy és kivehető, hogy van humorérzéke az illetőnek. És persze nekem is van humorérzékem, hogyha nekem "szólnak be", akkor szmájlikkal szoktam reagálni. És persze el szoktam fogadni a mások eltérő véleményét is, hiszen ahány ember, annyi látásmód.

Hogy 1-10 között mennyire értékelem az oldalt?

Attól függ melyik aspektusból nézzük.

Maga az ötlet, hogy egy anonim kérdezz felelek honlap létrejött és ilyen szinten promotált, hogy valóban nagy a forgalom: 10-esből 20-as :D :D :D zseniálisnak tartom egyszerűen.

A kérdések, témák csoportosítása, témakörök megválaszthatósága? Ma már talán egy 8-ast megér, korábban nagyon elnagyolt volt, de viszont 10-es a fejlesztőknek, hogy folyamatosan korrigálnak, fejlesztenek, javítanak az oldalon, ahogy gyűlik a sok tapasztalat és a felhasználói igények.

A közönség? 1-10-ig mindegyikből van, én csak azokkal foglalkozom, akik korrektül állnak a témákhoz.

Moderatúra? Általában tárgyilagos, inkább korábban, évekkel ezelőtt tapasztaltam, hogy némely moderátor a névtelenségbe burkolózva meglehetősen túlbuzgó módon (ők is emberek, ott is van szeretethiány nyilván némelyeknél, de nem általánosítok) olyanokat is törölt, vagy akár kitiltott ami miatt egyáltalán nem kellett volna. De ma már az az érzésem, hogy a moderatúra terén is volt fejlődés, manapság néha fél évig sem akadok bele egyetlen ilyen "túlbuzgásba". Úgyhogy a moderáció és a háttérműködtetés 9,5-10 között.

Összbenyomás: jól használható oldal, korrekt moderációval, alapvetően normális szándékú törzsközönséggel, sok segítséget kaptam már és sok hálát másoktól, amiért én segítettem. Itt is érvényes, hogy azt kapjuk, amit mi is adunk.

2016. ápr. 1. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!