Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Még 9 nap a gyakorikerdesek.hu...

Még 9 nap a gyakorikerdesek.hu megújulásáig!?

Figyelt kérdés
:D
2011. okt. 20. 09:23
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
57%

Csak most vettem észre, hogy megfog újjulni. Egyet értek abban, hogy pl. az iwiw-et sem használom, mióta megújjították, nagyon rossz lett. Nézzük meg pl. a facebbok-ot: teljesen letisztult, lebutított formák, alaklmazások, minden tiszta. még a hülye is tudja használni, és az embereknek pont erre van szügsége, hogy ne legyen túlbonyolítva.Pedig igen csak népszerű, és csak 2 alapszínbúl áll, ott is kocka formák vannak stb..

Ami nem tetszik jelenleg a gyk.-án, az az, hogy nem tudom javítani a saját kérdésemet utólag, hanem egy külön kommentben kell leírni a javításokat, kiegészítéseket, azt pedig sokan el sem olvassák. Illetve a saját válaszokat mások kérdésénél is jó lenne javítani, mondjuk eltudnék képzelni valami olyamit, hogy 1 óráig tudom módosítani, utána nem, bár az lehet, hogy nem kivitelezhető..

2011. okt. 21. 13:46
 32/58 anonim ***** válasza:
83%

Már csak 8 nap:)

Egyetértek néhány előttem szólóval,az IWIW is sokkal rosszabb lett a megújítás után.

2011. okt. 21. 14:20
 33/58 anonim ***** válasza:
92%

ma: 13:46-os vagyok.

Ami még zavar most a gyk.-n nagyon, az, hogy a keresőben, csak azokat a találatokat dobja ki, amelyeket pontosan beírok pl. beírom, hogy újulás, nem fogja ki dobni a megújulás találatokat. Pedig az emberek általában nem egy konkrét szóra, hanem témára akarnak rákeresni. Így szinte használhatatlan a kereső, sok értékes kérdést nem találsz meg amire szügséged lenne, csak mert egy kicsit máskép fejezted ki magad.. Ez az, ami tényleg a legjobban újjításra szorul!

2011. okt. 21. 14:34
 34/58 anonim ***** válasza:
54%
a Google+ az egyszerűbb mint a facebook. :P
2011. okt. 21. 15:09
 35/58 anonim ***** válasza:
55%
Már csak 7 nap:)
2011. okt. 22. 09:04
 36/58 ava87 ***** válasza:
85%

14:34-as, akkor keress a Google-lal, sokkal egyszerűbb, mint az oldal keresőjét használni. Én mindig így szoktam, bár nem tudom, hogy az neked mennyire megfelelő, mert akkor a válaszokban is keres.

Mit tudom én, mondjuk az érdekel, hogy tökfőzelék, akkor beírod a Google-be, hogy:

tökfőzelék site:gyakorikerdesek.hu

és akkor az oldalon fog keresni erre a kifejezésre.

Az oldal keresője valóban elég primitív.

2011. okt. 22. 19:51
 37/58 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm szépen!! Tényleg nagyon jó megoldás ez a google-ös! Persze az sem baj, ha a válaszokban is keres, legalább még több infó.
2011. okt. 23. 10:18
 38/58 anonim ***** válasza:
77%
én is félek, hogy nagyon elszúrják, úgy mint az iwiwet!!!
2011. okt. 24. 20:05
 39/58 anonim ***** válasza:
55%
Nem! 4nap..:)
2011. okt. 25. 15:21
 40/58 A kérdező kommentje:
Megy a visszaszámlálás!Olyan ez mintha az újév közeledne:D
2011. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!