Még 9 nap a gyakorikerdesek.hu megújulásáig!?
Csak most vettem észre, hogy megfog újjulni. Egyet értek abban, hogy pl. az iwiw-et sem használom, mióta megújjították, nagyon rossz lett. Nézzük meg pl. a facebbok-ot: teljesen letisztult, lebutított formák, alaklmazások, minden tiszta. még a hülye is tudja használni, és az embereknek pont erre van szügsége, hogy ne legyen túlbonyolítva.Pedig igen csak népszerű, és csak 2 alapszínbúl áll, ott is kocka formák vannak stb..
Ami nem tetszik jelenleg a gyk.-án, az az, hogy nem tudom javítani a saját kérdésemet utólag, hanem egy külön kommentben kell leírni a javításokat, kiegészítéseket, azt pedig sokan el sem olvassák. Illetve a saját válaszokat mások kérdésénél is jó lenne javítani, mondjuk eltudnék képzelni valami olyamit, hogy 1 óráig tudom módosítani, utána nem, bár az lehet, hogy nem kivitelezhető..
Már csak 8 nap:)
Egyetértek néhány előttem szólóval,az IWIW is sokkal rosszabb lett a megújítás után.
ma: 13:46-os vagyok.
Ami még zavar most a gyk.-n nagyon, az, hogy a keresőben, csak azokat a találatokat dobja ki, amelyeket pontosan beírok pl. beírom, hogy újulás, nem fogja ki dobni a megújulás találatokat. Pedig az emberek általában nem egy konkrét szóra, hanem témára akarnak rákeresni. Így szinte használhatatlan a kereső, sok értékes kérdést nem találsz meg amire szügséged lenne, csak mert egy kicsit máskép fejezted ki magad.. Ez az, ami tényleg a legjobban újjításra szorul!
14:34-as, akkor keress a Google-lal, sokkal egyszerűbb, mint az oldal keresőjét használni. Én mindig így szoktam, bár nem tudom, hogy az neked mennyire megfelelő, mert akkor a válaszokban is keres.
Mit tudom én, mondjuk az érdekel, hogy tökfőzelék, akkor beírod a Google-be, hogy:
tökfőzelék site:gyakorikerdesek.hu
és akkor az oldalon fog keresni erre a kifejezésre.
Az oldal keresője valóban elég primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!