Van olyan, aki csak azert tesz fel kerdest, hogy fentebb keruljon a toplistan?
Hát én ezt a top listát tök hü......nek tartom.Ugyan minek.Meg ezek a pontozások.Van aki csak heccböl lepontoz.Szóval minek az egész?????????????
Na meg aki csak azért írogat....SZáááánalmas!!!!!!!!!!!!!!!
De nem hinném,hogy van ilyen.
úgy gondolom nem a % októl lesz vki nagymenő.
a kérdező majd eldönti h meik választ találja hasznosnak.
írhat 47%os válaszadó is nemkell berosálni tőle h biztos buta nemkell hinni neki. hülyeség.
én nem teszek fel felesleges kérdést mivel nem érzem szükségét ha unatkozom 1001 más elfoglaltság van. :)
Remélem nincs ilyen...
Én legalábbis nem, ez tuti mert még kérdést nem tettem fel csak egyetlen egyet, arra kaptam hasznos választ és ok köszönöm kivettem a részem a kérdezésbõl. Megtudtam ami érdekelt és annyi :)
De ha van ilyen, akkor az elég idióta már bocs
Én nem, azt tudom, mert általában olyanok után kérdezek, amit tudok, csak nem vagyok benne biztos, vagy megerősítést/cáfolást várok rá...
De biztos akadnak olyanok, akiknek ez fontos. Általában az motiválja szerintem őket, hogy mindig lepontozzák a válaszaikat.
Különben válaszolással sokkal több pontot érhetsz el, ha ez számít.
szerintem sem helyes, hogy pontozni lehet, de en abbol indultam ki, hogy neha olyan kerdesekkel talalkozom, amit sokkal egyszerubben, hamarabb es pontosabban meg lehetne tudni ha rakeresne pl. a google-ben, mert ugyebar aki hozzafer az internethez, az nem csak a gyakorikerdesek.hu-hoz fer hozza. Sok olyan kerdes van, amiben a kerdezo nem igazan masok velemenyere, tapasztalatra kivancsi (kiveve a vicces kerdeseket persze). Csak kerdez egyet, hogy kerdezzen.
En is legtobbszor hasznos valaszokat kaptam a kerdeseimre es ez jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!