Ha valaki rákérdezne, bevallanád, hogy szoktad olvasgatni a gyakorikerdesek.hu-t?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 14:45
11/28 anonim válasza:
Ebbe mi a ciki? Én állandóan mondom hogy milyen idióta kérdéseket és válaszokat szoktam olvasni. Nem vágom hogy ez miért lenne gáz.
13/28 anonim válasza:
Igen.
De ha 10 éves lennék és a Szerelem-szex kategóriát lesném a nap 24 órájában akkor nem...
16/28 anonim válasza:
En nem! Szerintem szanalmas. Csak azert jarok fel, mert neha unatkozom, valaszolok egy-ket hulyegyeerk idiota kerdesere, es megvolt a napi jocselekedet. :-D
17/28 anonim válasza:
Akkor te is ugyanolyan szánalmas vagy, mert nézed.
18/28 anonim válasza:
Egyébként nemcsak a szerelem-szex, meg ezotéria része létezik van egy csomó más hasznos kategória is, csak az olyan hülyék mint te nem olvasod, hanem leragadsz a szánalmas résznél.
19/28 anonim válasza:
"Akkor te is ugyanolyan szánalmas vagy, mert nézed."
Igen. Es ezt nezni eleg szanalmas modja az ido elbaszasanak. Ezt nem tagadom. De mivel nem szeretnek szanalmasnak latszani ezert nem vallom be, hogy ezt nezem. Es te is akar bevallod akar nem, szanalmas vagy.
Es tudom, hogy nem csak a szex van meg az ezoteria. Stablian egyszamjegyu helyezesem van a tudomany topicban. De attol meg az is ugyanolyan szanalmas.
20/28 zkriszti3 válasza:
Bátran bevallanám,bár túl vagyok a negyedik x-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!