Mi a velemenyed a gyakorikerdesek.hu oldalrol?
Elmaradott, hogy nem tudok oldalt választani egy kérdésen belül. Hogy nem mehetek rá, hogy 5. oldal. egy listával, hanem írogatom át a címet.
Meg törölném az olyan kérdéseket, amiket a google ben is meg lehet találni.
hirtelen ennyi....jaj amúgy nem felejtem el, hogy jó..jó ötlet, hogyvan egy ilyen lehetőség.
Sokat nem használta, de azon kevés kérdések válaszai miket feltettem számomra mind hasznosak voltak, szóval én azt mondom, hogy nekem hasznos és jó az oldal, aki gyakortabban használja az tudhatja hibáit meg egyebet, de nekem így jó ahogy van :)
Gratula a szerkesztõ(k)nek :)
Sokat kellene még fejleszteni ahhoz, hogy jónak tartsam. A moderátor azt állítja, hogy tudásbázisnak szánják az oldalt, de a keresési lehetőség nagyon szegényes.
Volt, hogy emlékeztem egy válaszra amit meg akartam keresni, de ezzel a keresővel nem sikerült.
Egyszer a tojásfehérje felhasználhatóságáról kerestem, és a talált kérdések a tojásfehérje szerű folyásról szóltak, mert nem lehet témakörre szűkíteni.
Az sem tetszik, hogy a válaszolt kérdéseknél nem hozza előre azt a kérdést, amire a kérdező irt kommentárt(mint új válasz esetén), pedig sokszor van, hogy továbbkérdez egy válasszal kapcsolatban.
Szóval technikailag még elég gyenge az oldal.
- Részletes keresés ( témakörökben, válaszokban, kérdésben, )
-Sok válasz esetén lapozási lehetőség( Elejére-1.oldal-2.oldal.-Végére.
-Leghasznosabb válasz ( amit a legtöbbször pontoztak fel egy kérdésnél + )
-a törölt válasz helyett egy válasz maradjon mondjuk " A választ moderáltuk" vagy ilyesmi szöveggel hogy a többiek tudják kimoderáltak valakit.Mert előfordult már velem olyan hogy válaszolni akartm az előttem lévőnek és később már nem volt ott amire válaszolni akartam.Értitek ugye :D ?
Ezeket a scripteket pár óra alatt össze lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!