Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem idegesítő az oldalon a...

Nem idegesítő az oldalon a sok babás kérdés? Többször is felteszik ugyanazt a kérdést, engem ez kissé kiakaszt, főleg ennyi és annyi idős babának mit kéne tudnia típusú kérdésektől másznék falra.

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 14:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
59%
Nagyon idegesítő, elhiheted:) Néha az az érzésem, hogy a terhesség meg gyereknevelés kiirtotta az agysejtjeiket, mert tényleg hihetetlenül banális kérdéseket képesek feltenni, vagy inkább az a gond, hogy itt kérdezik meg és nem hitelesebb forrásból.
2011. szept. 25. 14:20
 12/18 anonim válasza:
43%

Nekem van gyerekem és nézegetem. Én is sokszor csodálkozom a kérdéseken, mert feleslegesnek tűnőket is feltesznek!

V.szinű a kedves védőnőknek és gyermekorvosoknak ill. a vál vonogatásuknak köszönhető a sok hülyének tűnő kérdés!

Sajnos ez tapasztalat!

Van olyan ismerősöm, aki elmegy otthonról, ha a védőnő látogatja Őket, mert hasznos tanácsot nem ad, csak okoskodik.

A mit kéne tudnia típusú kérdésektől Én is rosszul vagyok!

Van olyan, akinek beteg a gyereke és azért ír!

Miért nem ad neki láz és fájdalom csillapítót?

Volt pl. a múltkor egy olyan, akinek a fájdalomtól nem tudott nyelni a gyerek és nem evett, nem ivott.

Egyébként voltak már orvosnál.

Nem halott még fájdalom csillapító kúpról?

Ő sem vesz be semmit ha már ennyire fáj a torka?

Na ennyit erről!

2011. szept. 25. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Engem önmagában az ilyenek mentalitása akaszt ki, mármint a többségé.

Nekik mindent szabad a gyerekre hivatkozva.

Múltkor is 2 órán keresztül csengőhangot hallgathattam a vonaton, mert az anyuka szerint cuki.

Nem értem az ilyen bunkókat.

2011. szept. 25. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
én sem megyek arra a területre így nem zavar.VISZONT itt meg vannak olyen kérdések amit már 100x feltettek és ott van az a kérdés amit már fel akar tenni van rá válasz is de még is felteszi.OMG!meghalok...igen fárasztó :SS .@@
2011. szept. 25. 16:35
 15/18 anonim válasza:
29%
Engem meg az idegesít, hogy a Fogyókúra-Egyéb kategóriában mindig nyafognak a normál testalkatú tinik, hogy hogyan fogyhatnának x kilót y napig.. Napi legalább 2 ilyen kérdés.. UNCSI már nagyon!!!
2011. szept. 26. 10:06
 16/18 anonim válasza:
45%
akit idegesít ez az oldal, az ne járjon ide, sőt, jobb tanácsom is van, ne a monitort bámulja, hanem csináljon értelmesebb és egészségesebb tevékenységet
2011. okt. 10. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
Engem nem zavar,mondjuk nem szoktam azt a kategóriát nézegetni.
2011. okt. 11. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Picit. Én szoktam a gyerekes témát nézni, mert érdekel a gyereknevelés, de most már automatikusan megyek a kiskamasz meg gyerek kategóriára, mert a főoldalán a nagy kategóriának kb. az összes olyan kérdés, hogy

"juj, ettem két falat tiramisut, lesz a gyereknek baja?"

" ez most pozitív vagy negatív"

" x hós gyerek ehet-e fagyit / pörit / tápszert stb.-t"

2017. júl. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!