Nem idegesítő az oldalon a sok babás kérdés? Többször is felteszik ugyanazt a kérdést, engem ez kissé kiakaszt, főleg ennyi és annyi idős babának mit kéne tudnia típusú kérdésektől másznék falra.
Nekem van gyerekem és nézegetem. Én is sokszor csodálkozom a kérdéseken, mert feleslegesnek tűnőket is feltesznek!
V.szinű a kedves védőnőknek és gyermekorvosoknak ill. a vál vonogatásuknak köszönhető a sok hülyének tűnő kérdés!
Sajnos ez tapasztalat!
Van olyan ismerősöm, aki elmegy otthonról, ha a védőnő látogatja Őket, mert hasznos tanácsot nem ad, csak okoskodik.
A mit kéne tudnia típusú kérdésektől Én is rosszul vagyok!
Van olyan, akinek beteg a gyereke és azért ír!
Miért nem ad neki láz és fájdalom csillapítót?
Volt pl. a múltkor egy olyan, akinek a fájdalomtól nem tudott nyelni a gyerek és nem evett, nem ivott.
Egyébként voltak már orvosnál.
Nem halott még fájdalom csillapító kúpról?
Ő sem vesz be semmit ha már ennyire fáj a torka?
Na ennyit erről!
Engem önmagában az ilyenek mentalitása akaszt ki, mármint a többségé.
Nekik mindent szabad a gyerekre hivatkozva.
Múltkor is 2 órán keresztül csengőhangot hallgathattam a vonaton, mert az anyuka szerint cuki.
Nem értem az ilyen bunkókat.
Picit. Én szoktam a gyerekes témát nézni, mert érdekel a gyereknevelés, de most már automatikusan megyek a kiskamasz meg gyerek kategóriára, mert a főoldalán a nagy kategóriának kb. az összes olyan kérdés, hogy
"juj, ettem két falat tiramisut, lesz a gyereknek baja?"
" ez most pozitív vagy negatív"
" x hós gyerek ehet-e fagyit / pörit / tápszert stb.-t"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!