Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez mi lehet? (többi lent)

Ez mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt rajta kaptam hogy a kutyám és a macskám közösülnek.. szó szerint bedugta a macska a kutyámnak..Én persze végig néztem aztán pár perc múlva abba hagyták.. és most a kutyám terhes (nem szökött ki egyszer se szóval más kutyától nem lehet)
2011. szept. 18. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen léciiiiiiiiiiiiiii léciiiiiiiiiiiiiiiii léciiiiiiiiii ne hagyj cserben :/ cserébe a válaszokért :D linkelj képet róluk :)
2011. szept. 20. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Légyzsííí!! Csak egy-két képet! Kíváncsiak vagyunk :D
2011. szept. 23. 11:20
 13/18 anonim válasza:
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy a macska képes megtermékenyíteni a kutyádat? A sok hülye meg el is hiszi...
2011. szept. 23. 13:50
 14/18 anonim ***** válasza:

na már megszülettek?...

de hogyha például nem is lettek kölykei vagy ha csak kiskutyák születtek akkor sem baj...csak szólj ..légyszives mer kiváncsiak vayunk,hogy mi lett...:)

2011. szept. 24. 16:09
 15/18 anonim válasza:
Igen, ha meg nem igaz akkor is szólj!XD
2011. szept. 24. 18:17
 16/18 anonim válasza:
nagyon fájdalmasak a válaszok... ezt el sem hiszem hogy ilyen buta emberek vannak. 2 dolog lehet. egyik hogy vagy megcsinálta egy másik kutya amiről nem tudtok vagy a másik hogy tüzelés alatt bármilyen párosodáshoz hasonló élmény miatt ÁLTERHESSÉG
2011. szept. 28. 14:15
 17/18 anonim válasza:

el sem hiszem hogy ilyen ostoba emberek vannak... ilyen kommenteket.... hihetetlen...

1, vagy másik kutya megcsinálta amiről nem tudsz

2, tüzelés alatt bármilyen párzásra hasonlító élmény hatására ÁLTERHESSÉG alakulhat ki... aminek alkalmanként daganat a vége...

mivel irtad hogy voltatok orvosnál és az orvos ezt nem mondta ezért szerintem hülyeségből irtad mert ezt minden állattartó tudja...

Dusan.Bp

2011. szept. 28. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
háááát.... az állati ösztönök.... :D de erre én is kíváncsi vagyok, úgyhogy a kép az jöhet :D
2011. szept. 30. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!