Milyen kategóriákat hiányoltok az oldalról?
Figyelt kérdés
Valahol lehet találni olyat, hogy "kérdések, javaslatok az oldal üzemeltetőinek"? Mert úgy vettem észre, 1-2 kategória hiányzik... Szerintetek mivel lehetne még kibővíteni a témaköröket?2009. ápr. 23. 12:21
12/17 anonim válasza:
Álomfejtés (alkategóriának valahová), annyian kérdezik, hogy mit jelent az álmuk.
13/17 anonim válasza:
A gyerekvállalás-nevelés kategóriát kellene először rendbe tenni,hogy legyen valami külön teherbeesési rész,mert gyerekekkel kapcsolatban alig lehet kérdezni a sok milyen a görbém és peteérés így-meg úgy...stb között!
Szex rész külön 20 éven felülieknek,szerintem ezt nem kell magyarázni!
És legyen egy társkereső része,mert tombolnak itt a magányos szívek.
Ill. sok van amit már írták és egyetértek!
Barátkategória pl.
14/17 anonim válasza:
Van külön teherbeesési rész,nézd meg jobban az alcímeket.
Én is a hülye kérdések kategoriára szavazok!:-)
15/17 anonim válasza:
Kötekedős oldal jó lenne! ...a sok tapló ott kiélhetné magát!
16/17 anonim válasza:
12:40
Van külön teherbeesési rész,de sajnos azt nem lehet kiszűrni,hogy minden mást láthassak,csak ezt ne!
De a kötekedős részt támogatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!