Melyik kategóriákat böngészitek itt rendszeresen, és melyik az, ami abszolút nem érdekel?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 13:45
1/11 anonim válasza:
Az egyéb kérdések, tudomány, étel-ital ami a leginkább érdekel, ami egyáltalán nem az a politika :)
2/11 anonim válasza:
Szerelem-szex, sport, egyéb kérdések, tudományok, szórakozás ami érdekel, és csatlakoznék az előző válaszolóhoz abban, hogy a politika valahogy engem sem nagyon izgat.
3/11 anonim válasza:
Gyerekvállalás - nevelés, családi kapcsolatok, egyéb kérdések => ezeket szoktam a legtöbbször olvasgatni
Fogyókúra, sport, állatok => egyáltalán nem érdekel
4/11 anonim válasza:
családi kapcs, egészség, gyerekvállalás, szerelem-szex
ami nem érdekel: állatok, fogyókúra, sport, számítástechnika
5/11 anonim válasza:
Egyéb kérdéseket szoktam minden alkalommal megtekinteni,de a szerelem szex,politikát azokat szinte sose.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) Én is az egyéb kérdéseket olvasom el, meg a tudományokat, szórakozást, otthont, állatokat, ha meg röhögni akarok, akkor a szerelem, szexet is. :D Néha a gyerektémákat is.
2009. febr. 27. 15:09
7/11 anonim válasza:
családi kapcsolatok, egyéb kérdések,gyerekvállalás - nevelés,ami érdekel,a politika üzlet stb nem
8/11 anonim válasza:
szerelem, szex, egyéb kérdések, szórakozás. ez amit mindig, szépség és divat. nagyon ritkán számitástechnika, amik nem érdekelnek az a politika, utazás, állatok.
9/11 anonim válasza:
izé, szóval a szépség és divatot is mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!