Volt már, hogy megismertetek itt valakit? Úgy értem, hogy sok kérdésben olvastatok sok választ, és egy idő után összetettétek a képet, hogy "ezt is ő ír(hat)ta, meg azt is ő ír(hat)ta".
Nem feltétlenül azokra gondolok, akik mindig aláírják, vagy hogy ráismertél egyik ismerősödre, hanem hogy a válaszok stílusából, vagy személyes élményeiből tapasztalataiból, amiket itt megoszt a nagyérdeművel, következtettek már valakire a válaszai alapján?
Biztos túl bonyolultan tettem föl a kérdést... De nem tudom egyszerűbben...
egy idő után persze lehet sejteni, de biztosra persze nem. a stílusból, temperamentumból, vagy a szóhasználatbós (sokaknak elég egyedi:D ) lehet következtetni.
először inkább a kérdező vagy válaszoló korára lehet következtetni, főleg a szerelem szex témakörben.ott aztán vannak furcsa dolgok :)
02:40-es, igen, azt hiszem, te fogalmaztad meg a legérthetőbben. Van itt egy-két olyan ember, akit már megismersz a válaszai alapján. :D De miért nem tudtam ezt én is ilyen egyszerűen megfogalmazni?
Na mindegy, azért örülök, hogy értitek a kérdést. :)
Van 1-2 (:
De én pl a szmájlihasználatról ismerem fel őket könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!