Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt már, hogy megismertetek...

Volt már, hogy megismertetek itt valakit? Úgy értem, hogy sok kérdésben olvastatok sok választ, és egy idő után összetettétek a képet, hogy "ezt is ő ír(hat)ta, meg azt is ő ír(hat)ta".

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül azokra gondolok, akik mindig aláírják, vagy hogy ráismertél egyik ismerősödre, hanem hogy a válaszok stílusából, vagy személyes élményeiből tapasztalataiból, amiket itt megoszt a nagyérdeművel, következtettek már valakire a válaszai alapján?

Biztos túl bonyolultan tettem föl a kérdést... De nem tudom egyszerűbben...

2009. ápr. 20. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

egy idő után persze lehet sejteni, de biztosra persze nem. a stílusból, temperamentumból, vagy a szóhasználatbós (sokaknak elég egyedi:D ) lehet következtetni.

először inkább a kérdező vagy válaszoló korára lehet következtetni, főleg a szerelem szex témakörben.ott aztán vannak furcsa dolgok :)

2009. ápr. 20. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az biztos. :D Mármint hogy van egynéhány furcsa dolog a szerelem/szex témakörben. Mondjuk a kérdések közt jobban meg lehet találni a "közös gazdát", de tudod, ez is csak annak lehetséges, aki alvás helyett is itt üti el az időt :P (Nem rád céloztam, magamra is. :D)
2009. ápr. 21. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Igen!

Tudom ki vagy!!

:DD

2009. ápr. 21. 01:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem mire gondolsz, és velem is volt már ilyen nem sis egyszer. Ez főleg akkor megy könnyen, amikor valaki minden kérdéshez beírja ugyanazt az egy darab szót mert annyi esze van :DDD de amúgy értem mit akartál kérdezni, van pár ember akiket már "megismerek".
2009. ápr. 21. 02:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már olya, akit a válaszai alapján mindig megismertem, stílusa, szóhasználata miatt, meg eleinte azért, mert volt egyezés a válaszai között.
2009. ápr. 21. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:

02:40-es, igen, azt hiszem, te fogalmaztad meg a legérthetőbben. Van itt egy-két olyan ember, akit már megismersz a válaszai alapján. :D De miért nem tudtam ezt én is ilyen egyszerűen megfogalmazni?

Na mindegy, azért örülök, hogy értitek a kérdést. :)

2009. ápr. 21. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nélküled nekem sem sikerült volna :D :)
2009. ápr. 21. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Van 1-2 (:

De én pl a szmájlihasználatról ismerem fel őket könnyen.

2009. ápr. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!