Hogy mehetnek lefele a pontok a Toplistán?
Figyelt kérdés
Ma néztem a Toplistát, és láttam, hogy a tegnapi pontszámaimhoz képest ma 2-vel kevesebb van. Ez hogy lehetséges? A pontok nem csak felfele mennek, van állandóak maradnak?
Köszi a segítséget!
2009. ápr. 18. 18:32
1/3 anonim válasza:
Ha lepontozzák a válaszodat akkor mehet lefelé is a pontszámod. Piros kéz a válasz mellett a lepontozás amúgy.
2/3 anonim válasza:
vagy lepontoztál valamit, amit a többiek fölfele.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mivel kell lepontozni, csak azt hittem, hogy a pontok max. úgy maradnak, lefele nem mehetnek.
Bár most volt 1-2 kérdés, amire a napokban válaszoltam, és lepontozták, mert nem tetszett a válaszom, pedig tapasztalatból írtam. :) Nah mindegy. :)
Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 18. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!