Titeket nem idegesít ez?
Figyelt kérdés
Én mindíg válaszolok minden kérdésre amire tudok,legjobb tudomásom szerint olyanokra is ahol már kapott 20 választ az illető,próbálok segíteni én meg felteszek egy kérdést és egyetlenegy választ kapok rá.És mégcsak nem is olyat kérdeztem hogy pl : mi a kálcium vegyjele hanem a véleményekre voltam kíváncsi! És egy választ kapok...2011. aug. 23. 10:09
1/5 anonim válasza:
Eleinte én is így voltam, hogy minden kérdésre ha tudtam, válaszoltam, de már meggondolom.
Nem lehet, hogy rossz kategóriába teszed fel a kérdésed? Én szívesen válaszolok neked, ha tudok, ha felteszed a kérdést.
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele gyakran, de lehet, hogy a te, én, vagy akárki ilyen fajta kérdésére azért csak egy választ kap mert nem tudnak vele mit kezdeni mert nincsenek ilyen szituációba, hogy belelássanak. Például: az xy-ka miért viselkedik így velem? az ilyenekhez azt is jó tudni, hogy te meg az xy-ka milyen ember.
3/5 A kérdező kommentje:
jó kategóriába tettem,de mindenesetre jó tudni hogy vannak itt még olyanok akik ezzel a problémával kűzdenek :)
És már nyertem mert KÉT válasz érkezett :)
2011. aug. 23. 10:29
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam az első két kérdésemnél mert nem tudtak rá sokan a választ. De feltettem más kérdéseket és azokra 10 vagy annál több választ kaptam . Am a kalcium vegyjele a Ca XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!