Lehet-e közkincs a gondolat?
Figyelt kérdés
Arra gondolok konkrétan, hogy elolvasok egy kérdést, és elég általános helyzetről szól.Szakításról, kamaszkori problémáról, tönkrement családról, gyászról.A válaszok valószínűleg sok embert érdekelnének, de van olyan válaszoló aki azonnal privát üzenetet küld.Nem volna jobb megosztania a gondolatait a nyilvánossággal? Talán másnak is jól jöhet, mert az ő problémájára is megoldást jelentene.2011. aug. 8. 11:13
1/3 anonim válasza:
nem közkincs, ha az lenne, egyéniség sem létezne, mindenki ugyanazokkal az élményekkel és képességekkel rendelkezne, és így teljesen unalmas lenne az élet.
2/3 anonim válasza:
Kedves előző, egyetlen válaszoló nem olvasott figyelmesen. A GYIK-nak ez a lényege. Volt olyan kérdésem, ahol 84 választ kaptam. Azért a szabályokat nem mindig tartják/juk be, válaszolók közt heves viták alakulhatnak ki. A válaszom DE, KÖZKINCCSÉ, vagyis mindenki részére láthatóvá KELL TENNI a gondolatod, amit a kérdezőnek szánsz. Volt,hogy egy témában a válaszadókkal nem értettem egyet- én egyedül!!!, a kérdező velem vette föl a priv. kapcsolatot, fölösleges volt 50 válasz után ellenkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!