Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák le egyesek...

Miért pontozzák le egyesek azt a választ, ami hasznos, de nem azonos az ő véleményükkel?

Figyelt kérdés
Most arra a kérdésre gondolok, hogy valaki megkérdezte, hogy miért okoz nehézséget kifizetni a vizitdíjat. Én odaírtam, hogy nekem miért, tehát a kérdésre válaszoltam, erre látom, hogy 0%-ban hasznos. Miért? És főleg, honnan veszi az illető, hogy nekem az nem nehéz, vagy mit gondol, miért nem hasznos az a válasz? Mi jár ilyenkor a fejében? Hogy "Hülye bunkó, mi az, hogy neki ez nehezére esik"? Vagy mást nem tudok elképzelni.
2008. márc. 3. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
a kérdésben a válasz. ez van, ezzel együtt kell sajnos élni...
2008. márc. 3. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

A kérdés ilyen esetben az, hogy NEKI hasznos-e a válaszod.

Ha neki nem hasznos, amit írtál, hát lepontoz. Végülis az ő véleménye. Szerintem ne akard elvenni tőle ezt a lehetőséget. Amennyire én tudom, szabad véleménynyilvánítás van kis hazánkban. Vagy rosszul tudom?

Azért, mert te hasznosnak gondolod a véleményed, azért hagyd már meg másoknak a sajátjukat...

2008. márc. 7. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha egyszer más a véleménye, akkor azt írja oda, és ezzel képviselje. Lehet két eltérő vélemény is hasznos. De miért nem tudnak objektívek maradni az emberek és abból a szempontból pontozni, hogy a kérdésre érkezett válasz valóban kielégítő volt-e. Mert ebben az esetben én tényleg a kérdésre válaszoltam, tehát a válasz hasznos. Az a nem hasznos, amikor valaki elkezdi a kérdés feltevőjét anyázni, vagy amikor valami tök másról ír, amit nem is kérdez senki.
2008. márc. 7. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Én vagyok a második.

Látod, engem is lepontoztak - talán éppen te. De nem baj, mert egyáltalán nem zavar.

Az emberek azért nem objektívek, mert szubjektívek. :)

De már említettem: mindenki maga dönti el, hogy a kérdés NEKI (lassan írom, hogy megértsd: N E K I ) hasznos volt-e. Az, hogy szerinted hasznos, az még nem azt jelenti, hogy neki is az. (Tehát ennyit a te "objektivitásodról". :) )

Amúgy most őszintén kérdezem: Nem teljesen mindegy, hogy hány pontod van???

(Választ várok rá. Már párszor kérdeztem ezt, de még senki nem bírt válaszolni rá. Talán fáj a kérdésem...)

2008. márc. 22. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!