Miért van az, hogy több pirosat nyomsz mint zöldet?
Igen,pontosan így van,ahogy írod!
Eleinte nagyon rosszul estek a lepontozások,már nem érdekel.Pld:azon mit lehet lepontozni,hogy tetszik e Neked ez vagy az a név,vagy hogy mit reggeliztél?Legutóbb azért pontoztak le a sárga földig,mert a kedvenc ételem kérdéshez a halászlét írtam!!!Máig nem értem,miért kaptam a lepontozást???
Már csak az idegesít,amikor a kérdező sem hajlandó megnyomni a zöld kezecskét,holott megköszöni a választ,hogy jónak tartja.
Kegyetlen rossz indulatúak az emberek,arról nem is beszélve,hogy sokszor 12-13 évesek olyan alpári stílusban válaszolnak,hogy sokszor Én szégyenlem magam miattuk.Volt olyan nem régen,hogy feltettem egy kérdést,megkérdezték hogy hány éves vagyok,és amikor válaszoltam hogy 40,akkor rögtön már szánalmas vén k.rvának neveztek...
Én egyébként csak a kérdezőnek adnám meg a lehetőséget a pontozásra,a válaszolók egymást nem értékelhetnék.
Én
Jah a százalékot és a toplistát én is láttam, csak nem tartom számon, hogy x százalékon, helyezésen álltam még 1 válasszal ezelőtt. Nem igazán lenne követhető, mert én sokszor feljövök, válaszolok 5-6 kérdésre, ha úgy adódik én is írok ki. Szal nem igazán tudnám követni, hogy most ezt a válaszomat le a másikat meg felpontozták. De köszi a magyarázatot.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Én is csak az általam feltett kérdésnél szoktam pontozni, ott is általában, ha értelmes hozzászólás volt és nem csak gúnyolódott az illető akkor zöld kéz, ha meg kötözködik akkor piros. Ha nem azt hallom amit szeretnék, de kulturáltan meg van fogalmazva, akkor is zöld kéz, hisz azért írom ki a a kérdést mert véleményeket várok, nem azt hogy bólogassanak nekem.
Én akkor is szoktam zöldet adni ha valaki vicceset mond, mert tetszik. De persze nem az alpári oda nem illő dolgokra. De ahogyan valaki már írta miért kell olyat lepontozni aki leírja a kedvenc ételét, vagy mit szeret csinálni stb... mikor ez csak egy "közvéleménykutatás":)
Lehet, hogy át kerül máshová a kérdésem, és ezt is persze meg kellett jegyezni, hogy miért ide írtam ki... Emberi kapcsolatokra gondoltam...
Valóban, sajnos a dolgok értékelésére általánosságban nem vesszük annyira a fáradtságot, mint az elégedetlenség kifejezésére.
Ennél van még egy elgondolkodtatóbb jelenség, ami a politikai rovatban mutatkozik meg. Ott rendszerint nem aszerint jelölnek egy választ hasznosnak, nem hasznosnak, hogy az milyen mértékben válaszol a kérdésre, stb., hanem aszerint, hogy politikailag mennyire értenek vele egyet. Mintha itt lenne a választás.
Ezt a tolerancia hiánya okozza. Talán kapcsolatban van azzal is, hogy milyen magas szinten vagyunk képesek egymásnak keresztbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!