Önöknek törölték már valamikor ezen a portálon a politikával kapcsolatban feltett kérdésüket arra hivatkozva, hogy az provokatív?
Figyelt kérdés
Mert nekem igen.2011. júl. 21. 08:41
12/16 anonim válasza:
Sokan vannak Magyarországon Kinemonkik.
Nem szabad őket holmi igazsággal zavarni. Még végül felnyílna a szeme valakinek.
Amúgy sokszor nem a téma a gond, hanem a stílus.
13/16 anonim válasza:
Írjál a szerkesztőnek.
Mikor D. Tomit idéztem a honlapjáról, nyomdafestéket nem tűrő modorában, akkor feljött a moderáló, kitiltó ablak. Ezek után ugyanazt a szöveget és linket elküldtem neki és válaszolt.
Kérdezzél bátran, szép stílusban, akkor elmagyarázza neked is, hogy mi a baj.
14/16 anonim válasza:
Én azt furcsálom, hogy nem minden kérdést tudok jelenteni a staff felé. Ez miért lehet?:)
15/16 anonim válasza:
tegnap 08:56
Én úgy tudom, akkor nem lehet, ha már bejelentette valaki a kérdést, így már vizsgálják.
A GYIK kategóriában vannak hasonló kérdések, ott utána tudsz nézni, vagy feltenni új kérdést, ha nincs ilyen; továbbá érdeklődhetsz a moderátoroknál is.
16/16 anonim válasza:
Ember!A roma származásúakat sem szabad szidni.Nem hallgatsz tévét?Nem olvasol újságot?Semmiféle nációról nem szabad nyíltan kérdezni,elfogultan se nagyon.Nem látod,hogy mi van itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!