Milyen "szisztéma" szerint szoktál gyakorizni?
Én általában végig nézem az oldalt minden témában, de csak a főkérdéseket. Néha utánanézek maximum 5.- vagy 10. oldalig az új kérdéseket. De ez akkor szokott lenni mikor rég voltam fent.
De általában családi, egészség, egyéb, szépség és divat, közösség és kultúra, és szerelem/szex témakört szoktam nézni. De a többit is megnézem, ha találok olyan kérdést amire tudok válaszolni érdemben, akkor írok rá. Ilyen pl az ezotéria témakör, vagy az állatok.
Van úgy, hogy sokat vagyok fent pl tegnap mivel nem volt más dolgom, egész este fent voltam itt. :D
Vagy, ha nem tudok mást csinálni net-en akkor itt vagyok fent. :)
A 'véletlen kérdéseket' nem szoktam alkalmazni, csak nagyon ritkán.
Először megnézem, hogy az általam feltett kérdésekre jött-e új válasz. Ha igen, visszaírok ha nem, akkor megyek a főoldalra, onnan pedig az általam érdekelt témákra. Ott elidőzök és ha még van időm, akkor átugrok egy kevésbé érdekelt témára vagy olyan dologra, amiben akár lehet részem.
Mostanában már nem is használom a véletlen kérdést.
Van, hogy fél órát van, hogy akár 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!