Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem lehet kérdéseket...

Miért nem lehet kérdéseket lepontozni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
le lehet...
2009. ápr. 2. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Mert nem lenne sok értelme. Mit pontoznál? Hasznos e a kérdés? Aki kérdezi annak hasznos.

Te hogy pontoznád ezt a kérdésedet? Biztos volnának akik lepontoznák. Annak szerinted lenne értelme?

2009. ápr. 2. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
mert mindenkinek más hasznos, és attól, hogy neked nem az, lehet, hogy valakinek igen.
2009. ápr. 2. 20:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Szerintem egyáltalán nem hasznos egy olyan kérdés, amelyre még válaszolni sem tudnak rendesen, mert olyan hülyén tették fel.

Példák:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__20080..

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Néha még maga a kérdező sem tudja, hogy mit akar.

2009. ápr. 2. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem inkább azt kellene bevezetni, hogy a kérdező pökhendi kommentjeit le lehessen pontozni... Eléggé zavaró, amikor valaki a legjobb tudása szerint akar segíteni, erre a T. Kérdező, mivel az nem az ő szája íze szerint való, bunkón válaszol...
2009. ápr. 2. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ennek a honlapnak az a lényege, hogy bármilyen ostoba kérdést fel lehet tenni, minden következmény nélkül. Ha egy kédés nagyon buta vagy érthetetlen, akkor egyszerüen nem válaszolsz. Esetleg beírsz, hogy legközelebb fogalmazzon pontosabban, mert nem lehet így válaszolni.
2009. ápr. 2. 22:37
 7/12 A kérdező kommentje:
22:37-as: ha pedig nem jó a válasz, akkor nem foglalkozol vele. Így nézve válaszok lepontozásának (amely egyébként erős szubjektivitása miatt problémás) mennyivel van több értelme??
2009. ápr. 2. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Annak az az értelme, hogy az esetleges rossz válaszokat kiszürhesd. Mert ugye a kérdésfeltevö nem tudja mi a helyes a beérkezett válaszok közül, de ha valamit lepontoznak, akkor az jó eséllyel nem megbízható. Én legalábbis erre használom a válaszpontozást...
2009. ápr. 2. 23:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy alapból erre kellene használni. Azonban a szokás az, hogy eltérő véleményt lepontozunk, aki meg huszadszorra leírja ugyanazt, az mégis 100%-on áll.

Meg egyébként én mind saját, mind más kérdésénél az össze választ el szoktam olvasni.

2009. ápr. 2. 23:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Nos, ha más problémád is van, akkor még véletlenül se vesződj itt, hanem minél előbb old meg azokat.

Egyébként pont emiatt talán jobb lett volna a kérdésemet feltenni úgy, hogy "Miért nem akkor már lehet kérdéseket is lepontozni?"

Az én problémám ugyanis az, hogy ha már ennyire hatékonnyá szeretnénk tenni egy ilyen honlapot, hogy a haszontalan válaszokat szavazással eltüntethetjük, akkor ugyan miért nem lehet azokat az értelmetlen kérdéseket, amelyek esetleg fontosabbakról vehetik el a figyelmet, ugyanígy háttérbe szorítani.

Engem egyébként rohadtul nem érdekel, ha lepontoznak, mert nagyon jól tudom, hogy ez az esetek legalább 90%-ban nem hasznosságról szól, hanem a véleménykülönbségről.

2009. ápr. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!