Nem lenne jobb, ha bezárna az oldal? Vagy legalább az adminok törölnének minden nem oda illő hsz-t?
És az mennyivel lenne jobb, ha bezárnák csak azért, mert van egy csomó nem a témához kapcsolódó hozzászólás? Gondolod, hogy lehet olyan oldalt nyitni, ahol nem ez lenne? Ez ugyanolyan dolog, mintha azt mondanánk, hogy tiltsuk be az autós forgalmat, mert vannak, akik nem tartják be a közlekedési szabályokat.
Nem tudom, hogy a privát e-mail ellen mi a kifogásod, vannak akik egy kérdéssel alaposabban is hajlandóak foglalkozni, ill. vállalnak hosszútávú tanácsadást, ez nagyon jó dolog a számukra. Hogy megy a fikázás, anyázás? Ezt is el tudod többé-kevésbé kerülni, ha a kérdés kiírásakor választékosan és egyértelműen fogalmazol, a félreértések elkerülése végett kellően alapos magyarázattal egészíted ki a kérdést, a helyesírási hibákat kijavítod, stb. Ha meg a válaszadásról van szó szintén kellőképpen megindokolt magyarázatot adsz. Hogy a többiek nem ezt csinálják? Hát ebben sajnos nem tudok tanácsot adni, de nekem se tetszik amit csinálnak, teljesen egyetértek veled. Sajnos vannak (és nem kevesen), akik ezzel szórakoznak, mert jobbat nem tudnak kitalálni.
Nem kellene bezárni ,nagyon szeretem ezt az oldalt,
Szeretem mindenkivel az oldalt.
Én vagyok az előző előző válaszoló.
Köszönöm ,az utolsónak ,hogy válaszolt,mert már régi kérdés.
Nem kéne bezárni az oldalt ,mindenhol vannak játékos kedvűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!