Ez miért van? Olyan mintha be kéne állni a sorba többit lent. Szerintetek?
Válasz értékelés miatt, ha elegen értékeltek egy kérdést, és a többség mondjuk jónak ítélte, és én rámegyek hogy az nekem nem hasznos, akkor miért -1-es értékelést kapok? Moderátor Urakat/hölgyeket is kérdeznék...
UI: Nem különbözhet a véleményem a més emberekétől?
a probléma megoldása ott van, hogy a zöld és a piros kéz a válasz hasznosságát méri. nem pedig hogy neked mi tetszik.
tudod, ha te megkérdezed hogy egy idióta vagy-e, és én azt mondom igen, az akkor is hasznos válasz ha neked nem tetszik.
márpedig ezek a dolgok nagyjából egységesek, és ha mindenki úgy ítéli hogy a kérdésre válaszolt az illető, akkor valószínűleg te vagy h*lye.
Ezek szerint nem értesz. Amikor emberek csak azért vannak hogy legyenek. érted itt bóklásznak az oldalon. Várják a hülyébbnél hülyébb kérdést. És mikor kapás van, akkor beírnak válaszként gyökérségeket, aztán felpakolják olyan oldalakra amit szerintem mindketten ismerünk. Ekkor én egy választ haszontallannak írok. Mert
1, nem a kérdésre adott válasz.
2, rasszista, sértő dolgot ír benne.
De ekkor az oldalon bóklászó többi hülye gyerek hasznosnak írja a választ, mert jól "megszívatták" a kérdezőt...
Ebben az esetben mikor 10 ből csak én írtam a választ haszontalannak, a többi hülye gyerek pedig hasznosnak, ezért én -1 es értékelést kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!