Miért ilyenek? (bőv. Lent)
Kiírtak egy kérdést hogy "Melyik a kedvenc számotok?" és én hozzáírtam hogy "Fluor - Ott tali :)" (legelső válaszadó voltam). Másnap írtam az egyik kérdéshez és észrevettem hogy az volt kiírva a válaszom alá hogy a válaszadó 60 %-ban hasznos válaszokat ad (előtte 61 volt). Én csodálkoztam hogy egy nap alatt hogyan mehettem lejjebb. Végignéztem az összes kérdést, amire válaszoltam. És amit az első mondatban leírtam abban a kérdésben a válaszomat mindenki lepontozta és az volt kiírva hogy a ez a válasz 0 %-ban hasznosnak tűnik. Fél nappal később újra megnéztem és ki lett törölve a válaszom.
Most ezt miért csinálják? A kedves kérdezőnek nem tetszett az, hogy olyat szeretek akit ő nem? Meg ez egy vélemény, a véleményt (szerintem) nem kéne lepontozni, mert nincs neki fontossága... Szerintetek most ezek hülyék? Vagy mi a bajuk?
(Lécci normális válaszokat! :) )
U.i.: Lehet hogy egy picit zavaros lett... :S
13/L
Köszi a válaszokat. :)
Az én ismerősi köröm 30 %-a utálja Fluort :)
Boots - Pedig nekem is az.. xDD
19:04(bonyolult a neved) - akkor az emberek 80 %-a eléggé hülye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!