Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért ilyenek? (bőv. Lent)

Miért ilyenek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Kiírtak egy kérdést hogy "Melyik a kedvenc számotok?" és én hozzáírtam hogy "Fluor - Ott tali :)" (legelső válaszadó voltam). Másnap írtam az egyik kérdéshez és észrevettem hogy az volt kiírva a válaszom alá hogy a válaszadó 60 %-ban hasznos válaszokat ad (előtte 61 volt). Én csodálkoztam hogy egy nap alatt hogyan mehettem lejjebb. Végignéztem az összes kérdést, amire válaszoltam. És amit az első mondatban leírtam abban a kérdésben a válaszomat mindenki lepontozta és az volt kiírva hogy a ez a válasz 0 %-ban hasznosnak tűnik. Fél nappal később újra megnéztem és ki lett törölve a válaszom.

Most ezt miért csinálják? A kedves kérdezőnek nem tetszett az, hogy olyat szeretek akit ő nem? Meg ez egy vélemény, a véleményt (szerintem) nem kéne lepontozni, mert nincs neki fontossága... Szerintetek most ezek hülyék? Vagy mi a bajuk?

(Lécci normális válaszokat! :) )

U.i.: Lehet hogy egy picit zavaros lett... :S

13/L

2011. júl. 8. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
hát ez tényleg nem szép dolog,a személyes véleményedet kérdezte..:/
2011. júl. 8. 13:22
 2/9 Lonelinessandpain ***** válasza:
58%
Ismereteim alapján az emberek 90%a utálja Fluor.Ezért.
2011. júl. 8. 13:24
 3/9 szamóca.. ***** válasza:
81%
mert az emberek erreelé nem tudják felfogni a "hasznos válasz" ésa "szimpatikus válasz" közti különbséget.
2011. júl. 8. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Az én ismerősi köröm 30 %-a utálja Fluort :)

2011. júl. 8. 22:13
 5/9 audrey90 válasza:
73%
jaa, a te ismerősi köröd...de az emberek 80%-a úgy gondolja, hogy flour meleg..
2011. júl. 9. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Én egy kedvenc Justin Bieber klip-es kérdéshez belinkeltem azt, amikor CSI-ban lelövik. Másnap nem volt ott. Nem értem.
2011. júl. 9. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Boots - Pedig nekem is az.. xDD

19:04(bonyolult a neved) - akkor az emberek 80 %-a eléggé hülye.

2011. júl. 9. 22:47
 8/9 A kérdező kommentje:
De mondjuk érthető, hisz FLOURnak nincs nagy híre, én rohadtul nem ismerem. (Vagy olvasni, vagy írni nem tudsz)
2011. júl. 9. 22:49
 9/9 anonim válasza:
68%
Ugye SP és Fluor együtt laknak. De semelyikük se viszi ki a szemetet, ezért kiadják CD-n...
2011. júl. 10. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!