Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell lemodiztatni a nem...

BlackSword kérdése:

Miért kell lemodiztatni a nem tetsző kérdéseket?

Figyelt kérdés
Miért kel eltüntettetni azokat a kérdéseket, melyek ellenkezőek??? Ha nem tetszik, nyeljétek le... Az 1948. december 10-én elfogadott Emberi Jogok Nyilatkozat (melyek elidegeníthetetlen emberi jogokat tartalmaz) számomra is biztosítja a szólás, és véleménynyilvánítás szabadságát... Tehát egytől egyig minden kérdés tűnjön el, vagy egyik sem...
2011. jún. 4. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy nem nyitottak még itt olyan kifejezetten kritika részt, mint pl. a vallásnál a valláskritika. Így emiatt kérdésben nem nagyon lehet kritizálni, csak a válaszokban.
2011. jún. 4. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert a vérezók ilyenek, csak a megerősítést hajlandóak figyelembe venni, a többit figyelmen kívűl hagyják, gondosan ügyelve nehogy IQ-juk emelkedjen :LOL
2011. jún. 4. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert a te szólásszabadságodat felülírja az oldal szabályzata.
2011. jún. 4. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

ma 21:29

offolok, de már eleve a kérdés is rossz kategóriában van sztem.

MIÉRT raktál vesszőt az állítmány elé? Ezt annyira nem értem soha... elemezd már akkor azt az "összetett mondatodat", ami valójában egy egyszerű mondat!!

2011. jún. 4. 21:31
 5/6 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:29!!!

Tudod az emberi jogok elidegeníthetetlen emberi jogok, és felülírhatatlanok... Az emberek emberi jogainak megsértése pedig emberiség ellen elkövetett bűn...

2011. jún. 4. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon kened ezeket a jogokat. Egyébként ez engem is idegesít és irritál. Hogy elmondok valamit, kicsit dúrvábban akár, de nincs benne káromkodás, meg uszítás meg semmi, csak kemény gondolatok. És ezért törlik a hozzászólásom és megvonják az íráshoz való jogom.

Tehát be kell fogni a szád és a rendszernek kell engedelmeskedni. Szerintük.

Szólás szabadság van pesze. Azt szabad szólnod ami nekik tetszik és nem ütközik az érdekeikkel. Ez van sajnos. Majd változik talán, vagy nem.

2011. jún. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!