Mindig van aki írja, hogy "miért kellett lepontozni? " ezt hogyan vagy hol lehet megnézni?
Kedves első!
Én is arra gondoltam, hogy biztos a százalékon látja.
De ez azért furcsa, mert én pl sosem figyelem a százalékomat, és nem is érdekel, azt meg pláne nem tudom megjegyezni, ha egyik héten még ennyi volt, aztán meg amennyi.
Ezért gondoltam azt, hogy biztos valahol meg lehet nézni :)
úgy lehet megnézni, hogy válaszolsz valamire pl.
Én most válaszoltam neked, ha a válaszom jobb alsó sarkára pillantasz látod, hogy 73%-os vagyok.
Te is válaszolsz valamire, ugyanígy látod a válaszod jobb alsó sarkában a százalékodat.
Ha nem látsz százalékot, akkor szerintem téged még nem értékeltek, vagy nem tudom
Utolsó:
Azt hiszem, hogy a jobb alsó sarokban az egész eddigi válaszaid %-os megbízhatóságát jelzi...
pl:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
tehát nem az épp megírt válaszra értendő.
De lehet tévedek!
Akkor bocs!
Azt, hogy ki hogyan pontoz, azt nem látod, ez anonim. Ha pl. én most hirtelen passzióból végigmennék az összes topikon és rányomnék mindenre egy zöld vagy piros kezet, pénzfeldobásos alapon, senki nem tudná hogy megtettem. Max. a moderátorok, ha van kedvük végigolvasni az egész személyes történetemet a logokból, amit rendesen csak szabályzat elleni vétség esetén tesznek.
Amit látsz, az az hogy ha X számű ember rányomott valamilyen értékelést egy válaszra (nem tudom mennyi lehet, gondolom 5-6, de lehet hogy 10), akkor a minimális számú elvárt válasz után számol belőlük az oldal egy %-ot, és kijelzi a válasz fölött. Ugyanekkor összegzi az összes jó/rossz értékelést is amit kaptál, és kijelzi az összes válaszod alatt. Tehát ha lepontoztak, azt nyilván észreveszed, de azt nem fogod tudni hogy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!