Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek is így van?

Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
Amikor (főleg) szexualitás témakörben vki azt írja hogy komoly válaszokat vár mindig van 2-3 ember aki marhaságot válaszol
2011. máj. 23. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, ja... De ha nem írja, hogy komoly válaszokat vár, akkor is...
2011. máj. 23. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Így van.

A szexen ugyanis "divat" hülyén vihogni, mert ez az amúgy elképesztően fontos, szép és élvezetes dolog még mindig túlságosan tabu. Európában (és az európaiak által leigázott területeken (pl. USA)) nincs szexuális kultúra szinte egyáltalán.

2011. máj. 23. 00:49
 3/7 A kérdező kommentje:
ebben van valami
2011. máj. 23. 00:54
 4/7 anonim válasza:
sokszor én is tapasztalom, hogy marhaságokat irnak az emberek... de nem csak a szexxel kapcsolatban... sok a tapló :S
2011. máj. 23. 01:49
 5/7 anonim válasza:
Ahol tényleg komoly a kérdés ott kevésszer van ilyen,akkor van sok komolytalan válasz,ha valaki hülyeséget kérdez vagy nem képes leírni mit is akar(pl. az ezredik "jó ha X cm a farkam Y évesen kérdés"...
2011. máj. 23. 08:12
 6/7 anonim válasza:
Azért mert vannak olyan minősíthetetlen kérdések, amelyekre már fáj azt mondani hogy "hülye vagy"
2011. máj. 23. 09:15
 7/7 anonim válasza:
én többször tettem fel kérdést, mind komoly volt, nem ismétlödő kérdést tettem fel, ehez képest 10emberből 3 hülyeséget írt, poénra vette... :S úgyhogy ennyit arról, hogy komoly vagy nem komoly a kérdés.
2011. máj. 23. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!