Miért van ilyen sok kárörvendő, alattomos, arrogáns és kultúrálatlan ember GYIK.hu-n?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 16:33
11/21 anonim válasza:
Mert máshol nem tudnak érvényesülni...és itt élik ki ,hogy név nélkül leoszthatnak másokat...nem kell velük foglalkozni....
12/21 anonim válasza:
Te, aki azt a hosszú szöveget írtad: Végig olvastam, nagyon szépen fogalmaztál. :)
13/21 anonim válasza:
A kérdés végéről a "GYIK.hu-n" részt hagyd el.
14/21 anonim válasza:
Am nem akarok kötözködni, de ezek gyakori kérdések, a GYIK pedig gyakran ismételt kérdések.
15/21 anonim válasza:
Szerintem azért vannak ilyenek mert a kérdések is elég hülyék.
16/21 anonim válasza:
És nem csak sok kárörvendő van.Felteszek egy kérdést és konkrétan nem arra válaszolnak,csak felidegesítenek a baromságaikkal,meg ilyeneket írnak,hogy most ebben mi a kérdés.Ha nem érti ,akkor ne válaszoljon...
17/21 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy általában a hülye kérdésre érkeznek hülye válaszok.
18/21 anonim válasza:
azért, hogy kérdezd...most mit vársz, mit mondjunk?! Azért, mert ilyen a világ, mert vannak jó és rossz emberek. Hagyni kell őket a f.aszba. Ennyi az egész.
19/21 anonim válasza:
A GYIK tele van sok gyík emberrel.
20/21 anonim válasza:
Azért van, hogy mi ezáltal tökéletesithessük a tolerancia küszöbünket. Türelem mindenek felett de ha már te sem tudsz uralkodni magadon, akkor van egy jól bevált módszer. Csapj egy isteneset, úgy hogy a taknya is a fülén jöjjön ki -.-" Ennyi lenne a recept.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!