Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mostanában csak bunkó válaszok...

TOMAtm kérdése:

Mostanában csak bunkó válaszokat adok, miért?

Figyelt kérdés
nemtudom,de szinte minden nap van olyan krédés amit már láttam korábban,sokszor,de felteszik újra csak más köntösben.most tényleg olyan nehéz lenne használni a keresőt?szélmalomharc és már nem bírok értelmesen válaszolni...
2011. máj. 11. 20:53
 1/10 anonim válasza:
100%
én meg azt nemtom hogy miért a sporthoz írtad????????????????????????????????????????????????????:D
2011. máj. 11. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
mert ide irják a gyökér jumbós meg kockahasas kérdéseiket.
2011. máj. 11. 21:11
 3/10 anonim válasza:
100%
és ezért kellett ide írni?:D
2011. máj. 11. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
szerintem beteges, hogy valaki idejön gyakorikérdésekre bunkózni. akkor válaszolj ha értelmes infót tudsz mondani. különben meg foglald el magad hasznosabbal, vagy ha ennyire zavar, hogy mindig ugyanazok a kérdések, menj más oldalakra. hagyd a népet békén a bunkóságokkal, senki nem kíváncsi rád ha ilyen vagy. ezt szerintem mindenki nevében mondatom
2011. máj. 11. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi a gondod? Szeretnél beszélni róla?
2011. máj. 12. 13:32
 6/10 anonim válasza:

dikk

ez vmi lelkisegély, ? :DDD

2011. máj. 17. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik valami, akkor ne járj ide, van csomó fórum ahova járhatsz még, ott is ugyanez van... Én nem értem ezt az oldalt, meg ezt az egész országot... Az emberek mind ilyenek? Komolyan, annyi gondja van nap mint nap az embereknek és még itt is csak piszkálják egymást...
2011. máj. 20. 02:27
 8/10 anonim ***** válasza:
21:34 - ott a pont!
2011. máj. 20. 02:28
 9/10 anonim válasza:
hát most gondolj bele, a toplistán mindenki fent akar lenni, és egy kérdés 3 pont!!! :D:D
2011. máj. 28. 00:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert "ki hogy él, úgy ítél".
2011. máj. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!