Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem lehetne, hogy csak azok...

Nem lehetne, hogy csak azok tudjanak pontozni egy kérdésnél, akik válaszoltak az adott kérdésre? Így szűkül a lepontozók köre és a lepontozható válaszok száma.

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Hát igen, nagy az isten állatkertje...

Amúgy jó az ötleted, a szerkesztők elé kéne vinni.

2009. márc. 10. 20:15
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Erre mar en is gondoltam, de szerintem a modiknak ezt mar mas is ajanlotta. Tudod, nem erdekli oket, igy jol mukodik az oldal, es ok a szerkesztok, nem mi.

A legjobb lenne szerintem az, ha egyaltalan nem lennenek pontok, mert ugy tobben igazan az igazsagot irnak le, es nem csak azt, amit a kerdezo hallani akar. En sokszor ugy latom, hogy a pontokra mennek a valaszolok, es olyan nyalizos, nem oszinte szoveget irnak le. Ezt a csaladi kapcsolatoknal es a babak, gyerekeknel olvasom. Ott elegge megy az ures szoveg, ami nem segitseg egyaltalan.

Sajnalkozas, blabla csak.

2009. márc. 10. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Sz@rd már le!
2009. márc. 10. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon jó az ötlet!
2009. márc. 10. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

Azért ha egy válasz értékelése 40% alatt áll, akkor azzal a válasszal valami baj van.

Igazából két következménye lenne annak, amit javasolsz: 1. kutya se fog értékelni, még annyi osztályzat sem jön össze a válaszokra, hogy azt egyáltalán ki tudjuk írni, illetve a kevés osztályzat miatt még annyira se lesznek objektívek az értékelések. 2. megjelennek a semmitmondó, ismétlő, értelmetlen válaszok, amit csak azért küldtek el egyesek, hogy értékelhessenek is.

Szóval semmi sem változna pozitív irányba a javaslatodtól, úgy gondolom, inkább csak ártana a pontrendszernek, mint használna.

2009. márc. 11. 08:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Látom van itt pro is kontra is, és ez így jó. Ha a modik meglátják a kérdést, oké, ha nem, az is oké. Ha valaki el akarja küldeni nekik javaslatként, az is oké, részemről. Nekem nincs időm modikkal levelezgetni.

20:12 Téged egyedül ÉN pontoztalak le.

2009. márc. 11. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem erre lenne egy egyszerű megoldás: adva lenne egy választási lehetőség a kérdés feltevőjének, hogy szeretne a kérdésére válaszolók közt pontozást, vagy nem.

Nagyon gusztustalan, amikor bizonyos válaszokat, amelyek szubjektívek (és nem tapasztalaton, tanult tényeken alapulnak), egyes emberek lepontoznak. Ilyen kérdés pl.: "Mi a kedvenc együttesed?"; "Ha most vasárnap lennének a választások, kire szavaznál?", "Milyen ruhában szeretsz járni?" stb.

2009. márc. 11. 15:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: EZT kéne javasolni a modiknak. Nagyon jó ötlet.
2009. márc. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!