Nem lehetne, hogy csak azok tudjanak pontozni egy kérdésnél, akik válaszoltak az adott kérdésre? Így szűkül a lepontozók köre és a lepontozható válaszok száma.
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:26
1/18 anonim válasza:
miért kell rinyálni a lepontozók miatt? mindennap egy csomó ilyen kérdés van, miért nem lehet nem foglalkozni azokkal akik unatkoznak? kit érdekelnek a pontok, őszintén? vagy akkora dicsőség egy anonim oldal toplistájának az első oldalán lenni? úgyse tudja senki mikre válaszolt xy.
2/18 A kérdező kommentje:
Azért mert gyakran hasznos válaszok tűnnek el, és nem mindenki jelöli be azt, hogy szeretné a nem hasznos válaszokat is látni (pedig néha hasznosabbak, mint amegmaradtak). Meg egyáltalán, senkiből ne csináljanak hülyét.
2009. márc. 10. 19:35
3/18 anonim válasza:
Neked miért olyan fontos,hogy nem 100 százalékos a válaszod,hanem mondjuk 87?
4/18 A kérdező kommentje:
Nem az fontos. Válasz fennebb.
2009. márc. 10. 19:36
5/18 anonim válasza:
Te majd felpontozod a hasznos válaszokat,és majd megint előtűnnek. Amúgy szerintem nem tűnnek el a hasznos válaszok,esetleg nem 100 százalékosak.
6/18 A kérdező kommentje:
Ja, és mert zavar, hogy egy kis sz@ros majd eldönti, hogy a válaszom nem helyes, komolyabb kérdésekben, nem ilyen lökött dolgokban.
2009. márc. 10. 19:37
7/18 anonim válasza:
Amúgy én jószándékból írtam a 3.és 4.választ,szerintem az a helyes,és mégis le lett pontozva,gondolom teáltalad is...hmmmm,érdekes...akkor te is azt csinálod,mint a szaros kis kölyök.
8/18 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem én voltam... de csak nem zavar?!
2009. márc. 10. 19:51
9/18 anonim válasza:
Engem is zavarnak az ilyen dolgok. Ugyanazt a választ adtam (csak rövidebben) mint az utánam válaszoló, erre megkaptam a lepontozást. Ez nem túl korrekt, és nem is következetes. A másik, hogy egy hölgy családi kapcsolatok témában feltett egy kérdést a házasságával kapcsolatban, én megmondtam a frankót, erre lepontozott. A többi álszenteskedő pedig megkapta a 100%-ot mert azt írták, amit a kérdező szeretett volna hallani. Szóval egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!