Akinek 90% fölött van a válasza, az hogy csinálja?
vki megkérdezte az oktatás rovatban, h milyen volt a matek emelt szintű érettségi. érkezett rá pár válasz, közben egy válaszoló kérdezte hol lehet megnézni. belinkeltem, másnap látom: 27%-ban hasznos ez a válasz. engem kifejezetten zavar, 75%-on állok.
azért 27, mert mondjuk 100-an értékelték és 27 szerint hasznos volt, 73 szerint nem?
amúgy szerintem a 90% felettiek újonnan regisztráltak.
Nagyon hülyék a pontozók, ezek akkor is lepontoznak ha semleges választ ad az ember, például megkérdezik: Szerintetek ilyen súllyal elhízott vagyok?
Ha azt válaszolom, hogy igen, akkor lepontoznak, ha azt hogy nem lepontoznak és ha teljesen semleges választ adok, nem mondom el a konkrét véleményemet, csak a tényeket semleges válaszban akkor is lepontoznak. Sok idióta van, én nem osztályozok csak azért, hogy másnak lejjebb kússzon a százaléka, vagy ilyesmi. Csak akkor kéne lepontozni, ha tényleg hülyeségnek tartjuk. Nem értem egy vélemény kikérdező kérdésnél miért kell lepontozni azt akivel nem értünk egyet. (pl.: Fehér vagy fekete a jobb szín, ha azt mondom fehér, az összes feketés lepontoz. Ha azt hogy mindkettő jó akkor is lepontoznak. ) Nevetséges már ez, akinek olyan magas a százaléka az újonnan regisztrált lehet valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!